Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

mini Svećnjak

322 pregleda
0 želi ovaj predmet

mini Svećnjak

Cena: 222 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

gavra88

gavra88

(233)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

321 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Praznična atmosfera.... porodice na okupu - izuzetno pozitivna stvar, verovatno i najpozitivnija posledica trenutno izuzetno teške i nesrećne okolnosti koja je zadesila ceo svet. Imamo mnogo vremena za svoje hobije koji se mogu odvijati unutar kuće, imamo mnogo vremena za svoje ukućane, porodice, partnere, vremena za dobre knjige, filmove, muziku. Kada je već sve intimno, nije li i sveća bolji izbor od sijalice??

Ovaj mini svećnjak je samo jedna verzija prozivoda kakav Vam nudim, a ono što je jedinstveno u mojoj ponudi je što možete odabrati dimenziju i boju istog!
Na fotografijama vidite varijantu koja odgovara onim standardnim malim (pašteticama) svećama, prečnik dna svećnjaka je 35mm ali po potrebi, kako sam i naveo, može biti veći. Takođe, mogu vam ponuditi i drugačije svećnjake, kontaktirajte me i proslediću još neke primere.

Uživajte u prazničnim danima, uživajte sa ljudima koji su vam važni, iskoristite svaki momenat da bude poseban i ulepšajte ga na vama svojstven način!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Lično preuzimanje se obavlja na mestu za koje se dogovorimo, fleksibilan sam po tom pitanju, a ukoliko predmet licitacije šaljem, poštarinu plaća kupac, a kupoprodaju obavljamo sam Uplatom pre slanja ili Pouzećem.

Prodavac

gavra88
gavra88 (233)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

321 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 97212585