Žaba od žada-za prizivanje novca

230 pregleda
4 želi ovaj predmet

Žaba od žada-za prizivanje novca

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

djindjuvica1

(1.010)

97,30% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.254 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Žaba od žada (nefrita)
dinenzija cca 7x7x11 cm
Unesite veru istoka magijom ukrasa u obliku životinja u vaš dom. Po njima oni su amjlija koja mogu doprineti vašoj harmoniji i napredovanju u svim sferama života.

Prizovite novac u kuću, unesite figuru žabe koja je simbol bogatstva i prosperiteta.

Sa novčićem u ustima, poznata je kao simbol materijalnog prosperiteta. Ako je imate kao amajliju, talisman ili figuricu u svom stanu, poslovnoj prostoriji... morate da je okrenete ka zidu, ni slučajno ka vratima ili prozoru. Vodite računa da žaba uvek stoji sama i da prostor oko nje nije pretrpan nekim drugim figurama. Možete da sakrijete nekoliko žaba ispod kauča ili ih postavite na stočić za kafu tako da stoje pod uglom u odnosu na vrata. Najdelotvornije bi bilo kada bi žabu držali u svom srećnom uglu
ŽAD
OSOBINE:
OSOBINE žad je simbol čistote i smirenosti. Veoma cenjen na Istoku, predstavlja mudrost sakupljenu u spokojnom miru. žad je povezan sa srčanom čakrom, i pojačava ljubav i negu. Kamen je koji štiti i čuva nosioca od zla, donoseći harmoniju. Veruje se da privlači sreću i prijateljstvo.

Psihološki, žad stabilizuje ličnost i objedinjuje um sa telom. Podstiče zadovoljstvo samim sobom. Mentalno, žad otpušta negativne misli i opušta um. Stimuliše ideje i čini da poslovi izgledaju manje komplikovani, tako da istog momenta može da se prione na njih. Emotivno, žad je `kamen snova`. Kada se stavi na čelo, donosi snove uvida. Pomaže oslobađanju emocija, posebno razdražljivosti. Duhovno, žad vas podstiče da postanete ono što zaista jeste. Pomaže da prepoznate sebe kao duhovno biće na ljudskom putovanju i budi skrivena znanja.

Fizički, žad je kamen koji pročišćava, pomaže čišćenju tela, kao i organima eliminacije. Ovo je kamen par excellence za bubrege. Zadeit i nefrit imaju ista isceljujuća svojstva, ali posebne boje imaju određene osobine.

LEČENJE žad utiče na bubrege i nadbubrežne žlezde, odstranjuje toksine, ponovo povezuje ćelijski i skeletni sistem, i zaceljuje ubode. Potpomaže plodnost i porođaj. Deluje na kukove i na slezinu. žad dovodi u ravnotežu tečnosti unutar tela.

Ako još uvek niste član, možete se učlaniti ovde:
http://www.limundo.com/ref/djindjuvica1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

djindjuvica1 (1.010)

97,30% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.254 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 87884405