Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Viseca dekoracija od gipsa Ljubicasta ★✰♥ ✿

31 pregled
1 želi ovaj predmet

Viseca dekoracija od gipsa Ljubicasta ★✰♥ ✿

Trenutna ponuda: 199 RSD

199 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

5 dana, 3 sata 08.05.2024. u 19:51 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Ovo izuzetno umetničko delo kombinuje bezvremensku lepotu ornamenta u obliku srca, zvezda i cveća, ukrašenih delikatnim perjem koje pada sa dna. Svaki element je pomno izrađen, što rezultira hirovitom i očaravajućom dekoracijom koja dodaje dašak magije svakom prostoru.

Osnova ovog remek-dela leži u veštim rukama strastvenog zanatlije. Počevši od podloge od visokokvalitetnog gipsa, majstor precizno i pažljivo oblikuje svaki ornament. Elementi u obliku srca, u obliku zvezde i u obliku cveta neprimetno se spajaju, stvarajući harmoničan spoj oblika koji simbolizuju ljubav, težnju i prirodnu lepotu.

Ono što izdvaja ovu viseću dekoraciju su složeni detalji koji su pažljivo ugrađeni u svaki ornament. Ornament srca zrači ljubavlju svojim nežnim oblinama, zvezda blista nebeskom elegancijom, a cvet cveta zamršenim laticama. Nežno perje pričvršćeno za dno poboljšava eterični kvalitet, stvarajući nežan pokret dok se dekoracija njiše na povetarcu.

Bez obzira da li je okačena u udobnoj dnevnoj sobi, mirnoj spavaćoj sobi ili živopisnoj bašti, ova ručno rađena viseća dekoracija od gipsa dopunjuje svako okruženje. Njegova neutralna paleta boja omogućava mu da se neprimetno integriše u različite estetike dizajna, od rustičnog do modernog, čineći ga svestranim i bezvremenskim umetničkim delom.

Svaki element ove dekoracije nosi svoju simboliku. Srce predstavlja ljubav i naklonost, zvezda oličava snove i težnje, a cvet simbolizuje rast i prirodnu lepotu. Perje na dnu daje dodir lakoće i slobode, pozivajući na osećaj radosti i hirovitosti.

U svetu u kojem često dominiraju predmeti masovne proizvodnje, ručno rađena viseća dekoracija od gipsa stoji kao svedočanstvo lepote zanatske izrade. Sa svojim pažljivo izvajanim ornamentima, kitnjastim detaljima i simboličkim značajem, ova kreacija ne služi samo kao divan ukras, već i izaziva osećaj čuđenja i uvažavanja umetnosti koja je ušla u njenu izradu. To je proslava kreativnosti, strasti i bezvremenske privlačnosti ručno rađenih blaga.

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: ljubicasta
Duzina: oko 65 cm
Velicina ukrasa: oko 6 cm
Materijal: gips

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132896065