Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za slike Skoljke i Biseri 18 x 13 cm

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za slike Skoljke i Biseri 18 x 13 cm

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

8 dana, 15 sati 09.05.2024. u 12:29 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo pedantno ručno izrađen ram za slike koji neprimetno kombinuje eleganciju i primorski šarm. Ovaj izuzetni okvir služi kao svedočanstvo zanatske izrade, hvatajući suštinu mora svojim promišljenim dizajnom sa delikatnim belim školjkama i sjajnim biserima.

Graciozno stojeći na bilo kojoj ravnoj površini, ovaj ručno izrađeni okvir postaje trenutna fokusna tačka, dodajući dašak sofisticiranosti policama, stolovima ili kaminu. Njegova čvrsta konstrukcija osigurava da vaše drage uspomene stoje visoko, dok je pažljivo odabrani dekorativni elementi pretvaraju u umetničko delo koje slavi lepotu okeana.

Dizajniran za svestranost, okvir ima konstrukciju dvostruke namene, omogućavajući vam da bez napora pređete sa stojećeg na zid. Ova prilagodljivost osigurava da imate slobodu da izaberete savršeno mesto za svoje dragocene fotografije, bilo da se radi o stolu ili kao očaravajućem komadu zidnog dekora.

Privlačnost okvira leži u pažljivo odabranoj kolekciji belih školjki i bisera. Svaka školjka, odabrana zbog svoje netaknute boje i jedinstvenog oblika, dodaje suptilan priobalni dodir okviru. Meka nijansa školjki boje slonovače stvara spokojnu i bezvremensku pozadinu, omogućavajući vašim fotografijama da zauzmu centralno mesto dok su okružene lepotom mora.

Umešani među školjke, sjajni biseri dodaju dašak nenaglašene raskoši. Njihov nežni sjaj reflektuje svetlost, stvarajući eteričan i elegantan ambijent. Biseri su delikatno postavljeni, podsećajući na skrivena blaga koja čekaju da budu otkrivena, povećavajući estetsku privlačnost rama i dajući mu dašak sofisticiranosti.

Kada se okači na zid, ovaj ručno rađeni okvir pretvara se u zadivljujuće umetničko delo koje u vaš životni prostor donosi mirnu privlačnost mora. Kombinacija belih školjki i bisera stvara vizuelno upečatljivu kompoziciju koja je i smirujuća i sofisticirana, što je čini savršenim dodatkom enterijeru sa primorskom tematikom ili bilo kom prostoru gde se želi dašak prefinjene elegancije plaže.

Uključivanje ovog ručno rađenog okvira za fotografije u vaš dekor ne samo da prikazuje vaše dragocene uspomene, već i dodaje dašak obalnog spokoja i bezvremenske lepote vašem domu. Bilo da stoji na površini ili visi na zidu, ovaj okvir postaje simbol mora, omogućavajući vam da se prisetite dana na plaži i stvorite nove uspomene sa primesom obalne sofisticiranosti.

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: crna
Motiv: bele skoljke, biseri
Dimenzije: 18 x 13 cm
Nacin stajanja/kačenja: horizontalno i vertikalno

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132897073