Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za slike Skoljke 10 x 15 cm

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za slike Skoljke 10 x 15 cm

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

9 dana, 1 sat 09.05.2024. u 12:29 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo ručno rađen ram za slike koji bez napora kombinuje toplinu zanatske izrade sa prirodnom lepotom mora. Ovaj izvrstan okvir, promišljeno dizajniran sa ukrasnim braon rebrastim školjkama, služi kao jedinstveno umetničko delo koje donosi primorski šarm u vaš dom.

Izrađen sa preciznošću i pažnjom, ovaj stojeći ram za fotografije je svedočanstvo umetnosti ručno rađenog dizajna. Njegov svestrani dizajn omogućava mu da elegantno stoji na bilo kojoj ravnoj površini, što ga čini šarmantnim dodatkom policama, stolovima ili kaminu. Čvrstoća okvira obezbeđuje siguran prikaz za vaše drage uspomene, dok njegova ručno izrađena priroda garantuje da je svaki komad jedinstvena kreacija.

Za dodatnu svestranost, okvir ima pažljivo ugrađen mehanizam za kačenje, koji vam omogućava neprimetan prelazak sa stojećeg na zid. Ova prilagodljivost osigurava da možete da izaberete savršeno mesto za svoje dragocene fotografije, bilo da ukrašavate sto ili istaknuti prostor na zidu.

Posebna privlačnost okvira leži u njegovom zemljanom i organskom dizajnu, ukrašenom ukrasnim braon rebrastim školjkama. Ove jedinstvene školjke, odabrane zbog svojih bogatih smeđih nijansi i rebrastih tekstura, donose dašak prirodne elegancije u okvir. Topla paleta zemljanih tonova upotpunjuje različite stilove enterijera, stvarajući prijatnu i privlačnu atmosferu koja podseća na obalne pejzaže.

Kada se okači na zid, okvir se pretvara u zadivljujuću žarišnu tačku koja hvata suštinu mora. Rebraste školjke stvaraju intrigantnu teksturu, dodajući dubinu i vizuelni interes vašem zidnom dekoru. Bilo da se nalazi u sobi sa temom plaže, rustikalnom okruženju ili bilo kom prostoru koji žudi za dodirom prirode, ovaj okvir postaje proslava primorske jednostavnosti.

Uključivanje ovog ručno rađenog okvira za fotografije u svoj dekor ne samo da prikazuje vaše dragocene uspomene, već i uliva vaš životni prostor prirodnom lepotom smeđih rebrastih školjki. Bilo da stoji na površini ili visi na zidu, ovaj okvir postaje simbol obalnog mira, omogućavajući vam da ponovo oživite spokoj mora i stvorite jedinstvenu vezu između vaših uspomena i bezvremenske privlačnosti okeana.

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: crna
Motiv: braon, bež školjke
Dimenzije: 10 x 15 cm
Nacin stajanja/kačenja: horizontalno i vertikalno

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132897057