Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za slike More 18 x 13 cm

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za slike More 18 x 13 cm

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

8 dana, 23 sata 09.05.2024. u 12:29 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo jedinstveno izrađen, ručno rađen ram za slike koji donosi mirnu lepotu primorske obale u vaš dom. Ovaj izuzetni okvir nije samo svedočanstvo vaše kreativnosti, već i zadivljujući komad dekoracije koji neprimetno spaja rustikalni šarm sa primorskom elegancijom.

Pažljivo napravljen, ovaj stojeći ram za fotografije je pravo umetničko delo. Njegova zanatska konstrukcija omogućava mu da ponosno stoji na bilo kojoj ravnoj površini, nudeći poseban dodir policama, stolovima ili kaminu. Ručno izrađena priroda okvira osigurava da je svaki komad jedinstven, noseći znak vešte izrade i lični dodir koji ga izdvaja od alternativa masovne proizvodnje.

Dizajniran za svestranost, okvir ima pažljivo integrisan mehanizam za kačenje. Ova prilagodljivost osigurava da imate slobodu da izaberete savršeno mesto za svoje drage uspomene, bilo da ukrašavate sto ili istaknuto mesto na zidu.

Privlačnost okvira je dodatno poboljšana uključivanjem ukrasnih školjki, finog peska i blistavih bisera. Svaki element je promišljeno raspoređen da stvori harmoničan spoj tekstura i boja, koji podseća na spokojan dan na plaži. Prirodni, zemljani tonovi peska i školjki, u kombinaciji sa prelivom bisera, dočaravaju umirujući ambijent primorskih pejzaža.

Školjke, pažljivo odabrane zbog svojih jedinstvenih oblika i veličina, dodaju dašak umetnosti prirode u okvir. Oni uokviruju vaše fotografije sa primorskim štihom, stvarajući vizuelni narativ koji vas prenosi u nežno zatišje okeanskih talasa i toplinu suncem obasjanog peska. Biseri, delikatno postavljeni kao skriveno blago, dodaju dašak raskoši, podižući okvir od rustičnog šarma do primorske sofisticiranosti.

Okačite ovaj ručno rađeni okvir na svoj zid da biste stvorili zadivljujuću fokusnu tačku koja hvata suštinu primorskog spokoja. Bilo da se nalazite u prostoriji sa temom plaže, vikendici na obali ili bilo kom prostoru gde je poželjan dodir mora, ovaj okvir postaje vizuelna pesma, pripovedajući priče o zalascima sunca, morskim obalama i dragocenim trenucima zamrznutim u vremenu.

Uključivanje ovog ručno rađenog okvira za fotografije u vaš dekor ne samo da čuva vaša negovana uspomena, već i donosi mirnu lepotu obale u vaš životni prostor, podsećajući vas na bezvremensku privlačnost mora.

Brave and free as the sea

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: crna
Motiv: skoljke, pesak, biseri
Dimenzije: 18 x 13 cm
Nacin stajanja/kačenja: horizontalno i vertikalno

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132897069