Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za slike Minnie Mouse 10 x 15 cm

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za slike Minnie Mouse 10 x 15 cm

Završena

Datum završetka: 27.04.2024. u 12:51

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo vam divan ručno rađen ram za slike sa temom Minnie Mouse, šarmantan dodatak vašem kućnom dekoru koji bez napora kombinuje nostalgiju, ćudljivost i funkcionalnost. Ovaj simpatični okvir je dizajniran ne samo da pokaže vaša draga sećanja, već i da svakom prostoru doda dašak Diznijeve magije.

Ponosno stojeći na bilo kojoj ravnoj površini, ovaj foto ram je savršen za prikazivanje vaših omiljenih snimaka na polici, kaminu ili stolu. Čvrsto postolje osigurava da vaša sećanja stoje visoko, beležeći suštinu trenutaka zamrznutih u vremenu. Sam okvir krase divna ukrasna srca, stvarajući atmosferu ljubavi i radosti oko vaših dragocenih fotografija.

Ali šarm tu ne prestaje. Okvir je promišljeno dizajniran sa poleđinom dvostruke namene, što vam omogućava da lako prelazite između stojećih i visećih opcija. Ova raznovrsnost osigurava da možete da izaberete savršeno mesto za svoje uspomene na Minnie Mouse. Bez obzira da li više volite stoni displej ili zidnu vitrinu, ovaj okvir se bez napora prilagođava vašim željama dekoracije.

Tema Mini Maus dodaje dodatni sloj očaravanja vašem prikazu fotografija. Sa Miniinim kultnim ušima, mašnom i bezvremenskim šarmom, okvir postaje mini proslava radosti i prijateljstva. Klasična crna, crvena i bela šema boja poboljšava svestranost okvira, čineći ga besprekornim uklapanjem u različite stilove dizajna i palete boja.

Okačite ovaj divni okvir na zid da biste stvorili žarišnu tačku koja privlači pažnju svakoga ko ulazi u prostoriju. Dizajn sa temom Minnie Mouse će nesumnjivo izazvati osmehe i tople uspomene, čineći ga idealnim dodatkom dečijim sobama, igraonicama ili bilo kom prostoru gde je dašak ćudljivosti dobrodošao.

Uključivanje ovog okvira za fotografije Minnie Mouse u svoj dekor je divan način da svom životnom prostoru unesete magiju Diznija, dok istovremeno čuvate i prikazujete svoje dragocjene uspomene. Bilo da ponosno stoji na površini ili ukrašava vaš zid nostalgičnim šarmom, ovaj okvir je divan podsetnik da svaka slika priča priču, a Mini Maus je tu da učini te priče još magičnijim.

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: crna
Motiv: srce, Minnie Mouse
Dimenzije: 10 x 15 cm
Nacin stajanja/kačenja: horizontalno i vertikalno

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132897065