Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ram za slike Leptirici 10 x 15 cm

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ram za slike Leptirici 10 x 15 cm

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

8 dana, 15 sati 09.05.2024. u 12:29 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Predstavljamo pomno ručno izrađen ram za slike koji bez napora kombinuje šarm zanatske izrade sa delikatnom lepotom prirode. Ovaj jedinstveni okvir, ukrašen ukrasnim ružičastim leptirima, svedočanstvo je kreativnosti i elegancije, nudeći zadivljujući dodatak vašem kućnom dekoru.

Izrađen sa preciznošću i pažnjom, ovaj stojeći okvir za fotografije predstavlja simbol umetnosti koja dolazi sa ručno rađenim dizajnom. Njegova svestrana konstrukcija omogućava mu da graciozno stoji na bilo kojoj ravnoj površini, postajući divan dodatak policama, stolovima ili kaminu. Čvrstoća okvira obezbeđuje siguran prikaz za vaše drage uspomene, dok njegova ručno izrađena priroda garantuje da je svaki komad prepoznatljivo umetničko delo.

Za dodatnu svestranost, okvir ima pažljivo integrisan mehanizam za kačenje, koji vam omogućava da bez napora pređete sa stojećeg na zid. Ova prilagodljivost osigurava da možete da izaberete savršeno mesto za svoje dragocene fotografije, bilo da ukrašavate sto ili istaknuti prostor na zidu.

Jedinstvena privlačnost okvira leži u njegovom čudnom dizajnu, ukrašenom ukrasnim ružičastim leptirima. Ove delikatne lepotice sa krilima, izrađene sa pažnjom na detalje, dodaju dašak očaranosti i ženstvenosti u okvir. Nežna ružičasta nijansa stvara osećaj topline i elegancije, što je čini idealnim dodatkom spavaćim sobama, dečijim sobama ili bilo kom prostoru koji ima nagoveštaj gracioznog šarma.

Kada se okači na zid, ovaj ručno rađeni okvir pretvara se u zadivljujuće umetničko delo koje hvata suštinu lepote prirode. Leptiri koji lepršaju stvaraju osećaj pokreta i razigranosti, dodajući dinamičan i živahan element vašem zidnom dekoru. Bilo da se nalazi u prostoriji neutralnih tonova ili kao blještavilo u živopisnijem prostoru, ovaj okvir postaje proslava delikatnih i divnih trenutaka uhvaćenih u njemu.

Uključivanje ovog ručno rađenog okvira za fotografije u vaš dekor ne samo da prikazuje vaše dragocene uspomene, već i donosi dašak prirodne elegancije i ćudljivosti u vaš životni prostor. Bilo da stoji na površini ili visi na zidu, ovaj okvir postaje simbol lepote koja nas okružuje, omogućavajući vam da ponovo proživite trenutke radosti i stvorite vezu između vaših uspomena i očaravajućeg sveta leptira.

Savrsen poklon za Novu Godinu, Bozic, Uskrs, rodjendane, godisnjice, praznike....

Boja: pink
Motiv: roze leptir
Dimenzije: 15 x 10 cm
Nacin stajanja/kačenja: horizontalno i vertikalno

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132897061