Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Stilski nameštaj - garnitura

1.883 pregleda
15 želi ovaj predmet

Stilski nameštaj - garnitura

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 27.01.2019. u 18:26

Kupljen za: 11.010 RSD

Broj ponuda: 34 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

FilipK39

(116)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Materijal Platno, Puno drvo, Ratan

Usled nedostatka prostora prodajem garnituru za sedenje, koja se sastoji od 2 fotelje i troseda.

Kupio sam set pre otprilike četiri godine, ali poslednje tri stoji u ostavi (na suvom, u okviru stana).

Proizvodnja je slovenska, 60e godine XX veka. Puno drvo, stilske nogice, drveni ornamenti na svakom komadu i pravi ratan.
Dimenzije:
1)Trosed - dužina 195 cm, dubina 80 cm, visina 66 cm.
2)Fotelja x 2 - širina 64 cm, dubina do 75 cm (nakošen naslon), visina 80 cm.

Mislim da je originalno boja braon, prethodni vlasnik ju je prefarbao u crno, što se meni jako dopalo, mislim da je to prava boja za ovu garnituru. Takođe su urađene nove presvlake visokog kvaliteta i jako lepog dezena od strane prethodnog vlasnika, koje su bile praktično nekorišćene u momentu kupovine, a nakon toga korišćene nepunih godinu dana, tako da su i dalje kao nove. Pokušao sam da uhvatim mustru na jednoj fotografiji, ali se ne vidi u punom sjaju, dezen je braonkasto-bronzan.

U presvlake ide nešto tvrđi (meni prilično udoban) sunđer, koji se usled trogodišnjeg stajanja delimično deformisao kod troseda, ali ne trajno. Naime, slike su napravljene odmah nakon izvlačenja iz ostave i već u narednih pola sata su se deformacije smanjile, tako da verujem da neće biti potrebe za novim sunđerom. To se odnosi dakle na trosed, na foteljama je sunđer odličan.

Stanje se vidi na slikama, desni rukohvat na trosedu-oštećena farba na nekoliko mesta, ostatak mestimično, generalno vrlo dobro vizuelno stanje. Žice se moraju španovati, to zahteva malo više od četke i laka, ali ne verujem da je veliki trošak. Ja to nisam uradio, jer sam improvizovao sa laminat daskama standardne veličine, koje su savršeno odgovarale dubini troseda i koje su bile više nego udobne (te daske sam negde zagubio, tako da biste to morali sami da nabavite). Malo sam prebrisao prašinu pre slikanja, ali daleko od toga da je detaljno očišćeno, što se na par slika i vidi, tako da će nakon pranja izgledati daleko bolje.

Fotelje su u odličnom stanju, nema potrebe ni da se lakiraju po meni. Naravno, u pitanju je korišćen nameštaj, ne nov, ima na par mesta oštećenja farbe.

Ratan ima minimalno oštećenje bočno na trosedu (uz sam rukohvat, oko 3,4 cm dužine, širine 1 mm, koje se vidi tek kad se zagleda, ne pada u oči.

Sve u svemu, izgleda aristokratski, a tako se i oseća čovek kad sedne. :)

Preuzimanje isključivo lično (Vaš prevoz) kod Tašmajdana, ugao Takovske i Ilije Garašanina.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

FilipK39 (116)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

180 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 72790529