Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zuta, zlatna kisa -Laburnum - seme

268 pregleda
9 želi ovaj predmet

Zuta, zlatna kisa -Laburnum - seme

Cena: 100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Kata123

(954)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.784 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Laburnum anagyroides ili Zlatna kisa je visegodisnji ukrasni zbun koji poraste maksimalno oko 3-4 metra. Moze se oblikovati i kao drvo. Ima izuzetno obilne dekorativne zute cvetove koji rastu u grozdovima duzine i do 30 cm. Cvetovi podsecaju na cvetove bagrema pa ga zbog toga zovu i zuti bagrem, s tim sto nema bodlje i po tri lista su grupisana na peteljci. Cveta preko celog leta a tokom zime krase ga plodovi, mahune. Raste prilicno brzo. Ne smeta mu hladnoca i bez problema prezimljava na otvorenom. Nije medonosan i ne privlaci pcele tako da necete imati problema sa pcelama ako raste u blizini kuce.

Proizvodnja je jednostavna. Seme je najbolje posejati u jesen u neku saksiju na otvorenom. I preko citeve zime saksija sa posejanim semenom treba da bude napolje bez obezira na atmosverske uslove. U prolece krece da klija. Ili ako zelite da posejte u prolece ili leto. Pre sejanja treba ga drzati 3 meseca u frizideru jer je tvrdo, zatim ga posejati u manje poseude i kilija nakon 30 do 40 dana. Seme se pokriva sa oko 1cm zemlje.

Količina: 10 semenki.

Slanje post ekspres uz mogucnost licnog preuzimanja u Krusevcu i u Beogradu na Vracaru - gde bi isporuka bila u roku od 7 - 10 dana.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Isporuka posle uplate.
Poštarinu plaća kupac.

Prodavac

Kata123 (954)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.784 pozitivnih ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116374233