Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Vikendica na Dunavu - Sremski Karlovci

1.125 pregleda
4 želi ovaj predmet

Vikendica na Dunavu - Sremski Karlovci

Završena

Datum završetka: 23.01.2017. u 07:43

Početna cena: 250.000 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

doktorno

(55)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

58 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Vikendica tipa sojenica, na prelepom mestu naspram restorana u Sremskim Karlovcima - znači na suprotnoj – Bačkoj strani. Do vikendice se može doći čamcem iz Karlovaca, ili automobilom iz Kovilja.

Površina osnove oko 6 x 5,5 m. Podignuta na oko 20 stubova - pružnih pragova. Izrađena od vodotpornog špera spolja i OSB ploča iznutra. Krov ispod terase izolovan presovanom trskom. Vikendica ima veliku terasu, unutrašnji prostor i potkrovlje. Unutra postoje 2 kreveta na sprat (znači 4 ležaja). Druga polovina unutrašnjeg prostora je slobodna. Veliko i visoko potkrovlje sastoji se iz dve platforme. Velika platforma je namenjena za spavanje. Mala platforma može da ima ulogu ostave - za pribor za pecanje ili nešto drugo.

Na dobrom terenu za pecanje, ali još bolji teren za odmor i druženje. Na 300 m od kućice se nalazi ostrvo sa prelepom peščanom plažom za letnje kupanje i uživanje. Na oko kilometer udaljenosti se nalazi rezervat zaštićenih vrsta ptica, sa novoizrađenom stazom za strane turiste – zaljubljenike u fotografiju. Karlovci su preko puta. Do Kovilja vodi zemljani put. Idealno za porodični ili ribolovački turizam.

Za vikendicu se plaća godišnji zakup zemljišta u iznosu od 10.000 dinara. Nalazimo se na crkvenom zemljištu sa potpisanim ugovorima. Na tom potesu nije dozvoljeno postavljanje novih vikendica tako da je ova kupovina ulaganje u sopstvenu budućnost na ovoj lokaciji. Dvorište ispred i iza vikendice možete ograditi prirodnom ogradom od drveta i urediti po svojoj želji. Možete ovu vikendicu i srušiti i napraviti novu sličnih gabarita, ali mora biti od prirodnih materijala!

Uzvodno se nalaze Petrovaradin i Novi Sad, nizvodno Čortanovci i Beška. Struje i vode nema, ali se mogu koristiti solarne ploče, dok se voda donosi sa sobom. Solarna ploča sa slike je skinuta (ne ide uz vikendicu).

Realna cena ove vikendice je 3.000 evra. Odlucio sam da je prodam preko Limunda za daleko manju cenu. Znači, ako neko ponudi više od 250.000 din. do kraja aukcije, biće njegova sojenica!

Srdačan pozdrav!

Nemanja

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

doktorno (55)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

58 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 53403659