Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Keramičke posude za pečenje (3komada)

84 pregleda
1 želi ovaj predmet

Keramičke posude za pečenje (3komada)

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Svestrani set posuđa za pečenje】 Ova gratinirana posuda za pečenje za rernu ima dimenzije 7,8"D k 5,3"Š k 2,2"H, koja je idealna za pravljenje i deljenje gratena, pečenog mesa, lazanje, tepsije, krompira, pastirske pite, kolačića, deserta Pored toga, pečenje, serviranje, skladištenje i podgrevanje sve u jednom jelu.
【Dizajn ručica sa duplim ušima】Male „uši“ sa obe strane daju zanimljiv izgled i lak transport od rerne do stola. Napomena: koristite rukavice otporne na toplotu da izvadite posudu za pečenje dok je još vruća.
【Sigurna upotreba】- Može se koristiti u mikrotalasnoj pećnici ili pećnici do 500°F i bezbedan za mašinu za pranje sudova i zamrzivač. NAPOMENA:1, Nema direktne vatre i indukcionog šporeta. 2, Ne može se baciti u hladnu vodu direktno nakon izlaska iz rerne ili mikrotalasne.
【LAKO ČIŠĆENJE】Površina keramičkih gratiniranih posuda je glatka zbog savršenog glaziranog premaza visoke gustine, samo ih bacite u gornju rešetku mašine za pranje sudova ili ih jednostavno istrljajte ručno.
【Više od posude za pečenje】UIBFCVN set tepsija će oduševiti vaše porodice i goste na večeri ili obrocima. Dan zahvalnosti ili božićni poklon takođe.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129922301