Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bočica za ulje200ml-Sprej-4 komada za datu cenu

44 pregleda
1 želi ovaj predmet

Bočica za ulje200ml-Sprej-4 komada za datu cenu

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 staklo bez olova za hranu. Materijal boca za ulje za prskanje 】: Ispunjava zahteve upravljanja kontaktom sa hranom, bezbedan je i nema neobičan miris i može se direktno ubaciti u jestivo ulje za upotrebu. i prvi test vode za punjenje, neprekidno pritiskajte 10 -20 puta, posmatrajte da li je to prskanje ili protok vode, ako je prskanje, onda učitajte test ulja, ulje se ne preporučuje da koristite gusto, gusto, može se puniti maslinovim uljem i tako dalje
【Višenamenska boca za prskanje ulja】: Široko se koristi za prženje bifteka, pečenje na roštilju, pečenje, salatu, fritezu i druge kućne korisnike kako bi se postiglo atomizovano prskanje ulja za kuvanje, što je higijensko, praktično i efikasno.
【JKIJLKS Efektivna kontrola protoka ulja】: Svaki put kada povučete okidač, izračunava se tačna količina isporučenog ulja, a vi ćete dobiti 1/4 kašičice (1,5 g) ulja za potpunu kontrolu brojanja kalorija u vašoj kuhinji, bez obzira koje ulje izaberete.

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129922853