Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aquazen organske bombe za kupanje sa esencijalnim uljem

36 pregleda
0 želi ovaj predmet

Aquazen organske bombe za kupanje sa esencijalnim uljem

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Akuazen organskih bombi za kupanje, bombe za kupanje sa prirodnim esencijalnim uljima, Dan majki, Dan zaljubljenih, Božić (bombe za kupanje srca)

✅ 6 komada različitih bombi za kupanje: Akuazen bombe za kupanje, svaka bomba sa svojim jedinstvenim mirisom ? divlja lavanda, ? devičanski kokos, ? limunska trava, ? vilinska ruža, ? grejpfrut, ? slatko grožđe.
✅ Sadrži atlantsku morsku so sa mineralima, svaki u različitim bojama, prirodno eterično ulje ima lepa hranljiva svojstva za vašu nežnu kožu. Naše gazirane bombe za kupanje učiniće vašu kožu mekom i vlažnom uz prijatan miris.
✅ Akuazen bombe za kupanje Uklonite ? mišićnu napetost sa vašeg tela tako što ćete poboljšati svoje ? iskustvo kupanja sa atlantskom morskom solju sa esencijalnim uljima.
✅ Obradujte svoje najmilije. Idealno za sve prilike kao što su ? rođendani, ? venčanja, ? ‍? Dan majki, ? Dan zaljubljenih, ? Božić i sl. Poklonite im divan set za kupanje koje su ručno izradili majstori sa ljubavlju iz Evropske unije.
✅Naše bombe za kupanje ne koriste boje koje ostavljaju tragove na koži ili kupatilu. ? Bezbedan za decu. Proizvod sa CPNP sertifikatom. Akuazen bombe za kupanje se prave samo od ? bezbednih sastojaka i ✔ veganskih, ✔ bez okrutnosti, ✔ bez parabena. ? Vodite računa o svom dragocenom telu. ? Koristite zdravu i bezbednu Akuazen kozmetiku.

K8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129538525