Juwel Akvarijum Rio 125 u beloj boji

350 pregleda
10 želi ovaj predmet

Juwel Akvarijum Rio 125 u beloj boji

Cena: 12.500 din.

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Veljko21203

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Namenjena je za Ribice

Juwel je nemacka firma za proizvodnju akvarijuma i akvarijumske opreme. Predstavlja najveci evropski brend u proizvodnji akvarijuma, sa prodajom od oko pola miliona akvarijuma godišnje! Odlikuje se izuzetnim kvalitetom i tradicijom, zbog cega je vodeca firma u Evropi u ovoj oblasti. 40 godina tradicije i iskustva. Savršeno pedantno mašinski obradjeno i mašinski lepljeno staklo.
Tehnicki odlicno rešena hauba, koja je generalno najkomplikovaniji deo svakog akvarijuma. Izuzetan kvalitet elektronike i neonskih sijalica. Juwel hauba sadrži vodootporne nosace za neonke, tako da je elektronika zašticena od vode i vlage. Obzirom na to, Juwel akvarijumi ne sadrže podpoklopac ispod neonki, što znacajno olakšava rad u akvarijumu. Bezbednost je na prvom mestu. Možete slobodno potopiti konzolu sa upaljenim sijalicama u vodu i nece se dogoditi ništa, osim što ce sijalice nastaviti da svetle pod vodom.
Neonske cevi su T5 sijalice, dok novi modeli sadrže par LED sijalica - day i nature (bela i žuta LED sijalica) , koje se odlikuju isijavanjem (u Lumenima), koje je i do 2 puta jace od drugih sijalica u toj kategoriji. Ovo je posebno bitno jer obezbeduje dovoljno svetla za akvarijume sa dosta biljaka. Rad u akvarijumu je moguc i bez skidanja haube. Poklopac sadrži i mesto za Juwel automatsku hranilicu za ribe, što može znacajno olakšati održavanje akvarijuma ukoliko ste odsutni od kuce nekoliko dana.

Uz akvarijum dolazi Juwel-ov grijac.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

Veljko21203 (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 101736289