Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Orgonit podmetač za vodu

21 pregled
0 želi ovaj predmet

Orgonit podmetač za vodu

Trenutna ponuda: 3.999 RSD

3.999 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

7 dana, 15 sati 07.05.2024. u 10:28 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

guta23

(1.100)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.796 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Orgonit podmetač za vodu

Orgonit podnetač za vodu.



Podmetač za vodu ima dve uloge. On deluje kao orgonit koji štiti od zračenja, ali u isto vreme energizuje vodu čineći je živom. najbolje je staviti vodu u staklenu bocu, bokal i koristiti je posle par sati.

Voda koju koristimo iz boca na uobicajen nacin se u energetskom smislu naziva mrtva voda iz vise razloga Zbog nacina kako se transportuje , skladisti ali drzanja u plasticnoj boci. transportovanja, načina prodaje i slicno. Voda je akumulator i transformator svih energija koje potiču na zemlji i u svemiru, i baza života na našoj planeti. Kada padne na zemlju u obliku kiše, potpuno je čista i ne sadrži nikakve strane minerale i elemente. Da bi prošla potpuni hidrološki ciklus, što je veoma bitno, prvo treba potonuti u zemlju, doći do geotermalnih izvora i da pokupi so. Voda iz slavine je za piće, ali kako protiče kroz cevi i pod pristiskom, smanjuje joj se energetski potencijal. Takođe, supstance koje se dodaju vodi da bi postala pitka ne povećava njen kvalitet. Iako se takva voda može donekle prečistiti filtracijom ili stonim destilatorom, to je i dalje mrtva voda.



U sebi sadrži gorski kristal četiri komada, dva veća komada ametista, više komada lapi lazuli kamena drvce sreće, kao i kineske novčiće sreće. Naravno još dosta sitnih delova metala je tu, kao i bakarni puder.



Ljudi širom sveta su snimali i vršili „ orgonite ice experiment “ (orgonit eksperiment sa ledom) vršeći merenja i opite o uticaju orgonske energije na vodu i na led gde se jasno vidi kako je orgonska energija ostavila jasan trag na vodu prilikom stvrdnjavanja i prelaska iz tečnog u čvrsto agregatno stanje.

Osim kao podmetac za vodu ovakvi predmeti se mogu koristiti i za uzemljenje. Tacnije prilikom koriscenja racunara na primer mogu se na ovakvim predmetima drzati noge ( trebalo bi biti bos). orgonska energija ce se upijati kroz kozu.

Orgonski podmetač je orgonit napravljen u obliku diska kako bi se mogao praktično koristiti i kao podmetač za čašu, bocu, posudu s hranom budući da je dokazano njegovo svojstvo energiziranja vode kao i hrane (koja je i sama dobrim delom voda). Koristi od ovako tretirane vode su višestruke, a možemo je osim za piće koristiti i za kuvanje, zalivanje cveća. Precnik ovog orgonita je oko 130 mm.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

guta23 (1.100)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.796 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133330977