Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ZEPTER tiganj f28, 3L

533 pregleda
6 želi ovaj predmet

ZEPTER tiganj f28, 3L

Cena: 30.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Snezanastefanovic

(23)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Napravljen od kvalitetnog Zepter superiornog nerđajućeg čelika 316L, tiganj prečnika 28 cm je neuništiv, otporan na koroziju i ne utiče na miris i ukus hrane. Njegov jedinstveni oblik – zaobljeni zidovi i veća dubina, olakšavaju podizanje i okretanje hrane. Na površini od neuništivog, nerđajućeg čelika nema opasnih, otrovnih i kancerogenih prevlaka, a hrana je uvek savršeno ispržena u tiganju i ne lepi se za dno, čak i bez dodavanja masnoće ili ulja.
100% ZDRAVIJE: PRŽENJE BEZ IKAKVIH HEMIKALIJA, SA MANJE KALORIJA
Tiganji su posuđe koje najčešće menjamo u kuhinji zbog dotrajalosti, ali to ne mora da bude slučaj. Kvalitetni Masterpiece tiganji od superiornog Zepter metala imaju doživotnu garanciju i izrađeni su od bezbednih materijala, bez upotrebe hemijskih prevlaka. Klasične ’non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Ta materija nije otporna na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena. Na Zepter tiganjima ne postoji prevlaka, pa je površina za prženje od dugotrajnog nerđajućeg čelika potpuno bezbedna i ima brojne prednosti:


Nema otrovne prevlake;
Nije rizična po zdravlje, jer površina tiganja ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja tiganja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
Tiganj traje doživotno i napravljen je od materijala koji je mnogo bolji provodnik toplote nego drugi materijali od kojih se izrađuje klasično posuđe;
Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
Apsolutno je otporna na koroziju;
Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
Krajnji rezultat je zdravije kuvanje.

ZDRAVIJE PRŽENJE: Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti. Takođe, ne sadrži otrovne, kancerogene masnoće.

LAKO ODRŽAVANJE: Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.

POBOLJŠANE PERFORMANSE: Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.

Cena 30000,00RSD + dostava

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Snezanastefanovic (23)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

24 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 109567321