Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Tupperware - višenamenske posude od 600ml

460 pregleda
7 želi ovaj predmet

Tupperware - višenamenske posude od 600ml

Cena: 750 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Suzana-018

(15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

38 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Višenamenske raznobojne (plava, tamnoplava, zelena, bordo, tirkizna) TUPPERWARE posude od 600ml, 15,5cmX6cm.
Cena po komadu: 750 dinara
Cena za komplet (5 posuda): 3690 dinara
Posude su po ceni ispod akcijske zbog rasprodaje zaliha. Kataloška cena višenamenske posude od 600ml je 1120 dinara po komadu, a komplet od tri posude je 3350 dinara.
Višenamenske TUPPERWARE posude od 600ml su najtraženiji i najprodavaniji proizvodi, zahvaljujući širokoj primeni i idealnoj zapremini. Ne upijaju i ne zadržavaju mirise hrane, što znači da možete čuvati npr. meso i luk, a zatim kolače u bilo kojoj TUPPERWARE posudi. Sve posude su izlivene iz jednog dela, tako da hrana nigde ne može da zaostane. Posude od 600ml se hermetički zatvaraju, tako da su odlične za transport (čvrstih i tečnih namirnica), kao i za duže čuvanje u frižideru ostataka od pripremljenih obroka. Zahvaljujući hermetičkom poklopcu, višak vazduha se izbacuje, a rok trajanja namirnica (ukus, miris i svežina hrane) produžava za više od osam puta. Pored toga, višenamenske TUPPERWARE posude su i indikatori bakteriološki neispravne hrane i to tako što se poklopac podigne. Kada se ne koristite, mogu se složiti jedna na drugu, tako da zauzimaju vrlo malo prostora u kuhinji. Napravljene su od tzv. medicinske plastike, polietilena (materijala od koga se prave veštački kukovi, proteze, posude za čuvanje krvne plazme, transport organa i dr). Svakodnevne poslove u kuhinji mozete znatno olakšati i ubrzati korišćenjem TUPPERWARE proizvoda i, što je najvažnije, uštedeti svoje vreme i novac, samim tim što nećete više bacati hranu i ostatke od obroka.
Za TUPPERWARE proizvode se kaže da su to prijatelji za ceo život. Sve TUPPERWARE posude, flašice, dekorativne činije, dečji program, kuhinjski pribor i drugo napravljeni su izuzetno pažljivo i precizno i podvrgavaju se strogim kontrolama kvaliteta EU pre isporuke. Svaki proizvod ima svoj serijski broj i evropski znak zdravog materijala (čašica i viljuška).
TUPPERWARE proizvodi su već više decenija sinonim za kvalitet, funkcionalnost, moderan dizajn i jednostavnost.
Imam veliki asortiman TUPPERWARE proizvoda po akcijskim cenama! Količine su ograničene. Za bliže informacije, možete me kontaktirati putem telefona ili poruka.
Uplata za poručene proizvode je unapred na tekući racun. Slanje Postekspresom u Srbiji. U Nisu i okolini je moguće lično preuzimanje.
Pogledajte i moje ostale oglase!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje City express, Lično preuzimanje, Pošta

Uslovi prodaje su u skladu sa Limundom

Prodavac

Suzana-018 (15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

38 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 103407961