Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Tupperware posuda za zamrzivač 2,25l

124 pregleda
0 želi ovaj predmet

Tupperware posuda za zamrzivač 2,25l

Cena: 2.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

SanPer

(177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

221 pozitivna ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Posuda za odlaganje u frizu ujedno može poslužiti u zavisnosti od potrebe i za odlaganje namirnica u frižider.Od mekšek materijala,polipropilena,tako da je jako zgodna prilikom odmrzavanja hrane.Savitljiva i nakon nekoliko minuta možete izvaditi zamrznuti proizvod iz posude.Ako želite da zamrznete bobićasto voće,treba ga odložiti u friz bez poklopca na sat vremena.Nakon tog vremena možete posudu zatvoriti poklopcem.Efekat tog postupka je da neće doći do kristalizacije voća ili povrća.Laka za održavanje,može da se pere u mašini za sudove
Zapratite me,kontaktirajte za sve Tupperware proizvode za koje ste zainteresovani jer nikada se ne zna kada će vam neki od ovih proizvoda zatrebati u domačinstvu ili kao za poklon kojem će se svako obradovati.Za kupljenih više proizvoda, specijalne pogodnosti, po dogovoru.Postanite i vi deo Tupperware tima.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

SanPer (177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

221 pozitivna ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113475405