Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Tupperware Eko čaša za poneti 490ml

302 pregleda
3 želi ovaj predmet

Tupperware Eko čaša za poneti 490ml

Cena: 1.550 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

SanPer

(178)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

224 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Tupperware Eko čaše za poneti,po akcijskoj ceni, su idealno rešenje za kafu ili čaj koje ne stižete da ispijete u trenutcima odmora.Žurite,kasnite na posao,sastanak i u pokretu ispijanje kafe iz ove čaše postaje vam užitak.Zašto,zato što je višenamenska,ergonomskog oblika,laka za držanje u ruci,ne dolazi do podlivanja napitka prilikom ispijanja napitka i što je najvažnije imate svest o zdravom životu i okolini.Uvek možete iz stana da iznesete sa sobom tek skuvanu kafu ili u kafiču zamolite da vam sipaju u vašu čašu.Laka za održavanje,može da se pere i u mašini za sudove.
Zapratite me,kontaktirajte za sve Tupperware proizvode za koje ste zainteresovani jer nikada se ne zna kada će vam neki od ovih proizvoda zatrebati u domačinstvu ili kao za poklon kojem će se svako obradovati.Za kupljenih više proizvoda, specijalne pogodnosti, po dogovoru.Postanite i vi deo Tupperware tima.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

SanPer (178)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

224 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 110462597