NOVO ekološka Pasta za domaćinstvo 550 grama

314 pregleda
7 želi ovaj predmet

NOVO ekološka Pasta za domaćinstvo 550 grama

Cena: 419 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

brundalo

brundalo

(876)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.396 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno

NOVO
ekološka Pasta za domaćinstvo

550 grama

Besplatna isporuka u Beogradu ili slanje poštom


Karakteristike:

Sadrži ekstrakt bosiljka i glicerin . Efikasno sredstvo za čišćenje jako zaprljanih i zamašćenih površina od svih tipova nečistoća, koje istovremeno dezinfikuje i dezodoriše.

Koristi se u domćinstvu za čišćenje kuhinjskih elemenata, plehova, modernog posuđa, sanitarija, plastičnih delova, zidnih i podnih pločica, metalnih predmeta (bakar, srebro, zlato..). Tretiranim površinama daje blistavu belinu i visoki sjaj. Efikasno odstranjuje kamenac i rđu pri čemu ne nagriza površinu. Ova pasta je izrazito štedljivo sredstvo, kako financijski tako i ekološki. Prodire kroz nagomilanu prljavštinu i čisti a da pri tome ne ostavlja tragove ni ogrebotine.
NAČIN UPOTREBE:

Na vlažnu površinu naneti tanak sloj paste, ostaviti da deluje nekoliko minuta a zatim oprati ili prebrisati vlažnom krpom. Vrlo je bitno voditi računa da u kutiji sa pastom ne dospe voda. Pastu nanositi suvim rukama obzirom da se u dodiru sa vodom aktivira.
ZAPAŽANJA IZ MREŽE:

Kašiku paste rastopljenu u vodi možemo koristiti za iskuvavanje belog rublja.
Čišćenje rerne: uključiti rernu na 50º C, navlažiti površine koje će biti tretirane i naneti pastu. Sačekati da deluje 1h i nakon toga prebrisati površine.
Opekotine od vrelog ulja, pegle ili vrele vode najpre staviti pod mlaz hladne vode i namazati pastom. Ostaviti da odstoji trideset minuta. Iskustvo je da plikova sigurno neće biti.
Može se koristiti za piling laktova, kolena i peta
Omekšava tvrde nokte.
Vrlo brzo suši žuljeve.
Ukoliko se u manjoj količini nanese preko zubne paste izvanredno vrši poliranje zuba. Ovo ponoviti dva do tri puta mesečno.
Koristi se za čišćenje grejača kod mašine za pranje rublja. Prilikom pranja belog rublja u pregradu za prašak stavimo jednu kafenu kašičicu paste za domaćinstvo čime će kamenac sa grejača biti izbačen zajedno sa vodom tokom pranja.
Ukoliko na koži postoji neko oštećenje ( rana, posekotina ili ogrebotina) ekstrakt nevena štiti kožu ruku od negativnih uticaja i pomaže pri zarastanju.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

brundalo
brundalo (876)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.396 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106359917