Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AKCIJA-KALANHOJA-BOGINJA SUZA

61 pregled
4 želi ovaj predmet

AKCIJA-KALANHOJA-BOGINJA SUZA

Cena: 120 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

novembar76

(536)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.683 pozitivnih ocena

Prokuplje, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Каланхоја је сукулента која се углавном гаји као собно цвеће. Одликују је тамнозелени сјајни листови и дуготрајни цветови живописних боја, који уносе ведрину у сваки простор. То нам је потврдила и Новосађанка Јулкица Мартинов, и нагласила да се све чешће може видети и на балконима и терасама приземних кућа и вишеспратница.
Ова цветница (Kalanchoe biossfeldiana) позната је и као богиња суза. По легенди, рођена из суза заљубљене богиње, па се зато поклања као симбол љубави и оданости. Бројне врсте ове занимљиве сукуленте, која се сврстава у фамилију красула, расту у суптропским и полутропским регионима од Арабијског полуострва до јужне Африке. У Европу је донесена с Мадагаскара у првој половини 20.века. Достиже висину од двадесетак центиметара. Тамнозелене сјајне листове сваких петнаестак дана треба брисати влажном крпом. Првобитна боја цветова била је само црвена, а сада се на тржишту цвећа могу наћи и прелепе ружичастих, белих, боје цикламе и жутих цветова, који избијају из лисног pazuha.
CENA JE ZA JEDNU BILJKU,IMA VECIH I SREDNJIH ALI LEPO RAZVIJENIH SADNICA,BOJE SU BORDO GUSTA,CRVENA I PINK OBICNA,ORANDZ I ZUTA.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje CC paket (Pošta), Lično preuzimanje

Prodavac

novembar76 (536)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.683 pozitivnih ocena

Prokuplje, Toplički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132685657