Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sto i stolice na rasklapanje

86 pregleda
3 želi ovaj predmet

Sto i stolice na rasklapanje

Cena: 6.499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Pande2610

(57)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

93 pozitivnih ocena

Bač, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Materijal Aluminijum

Rasklopivi sto sa 4 stolice je savršen za zabave u zatvorenom ili na otvorenom. Možete ga koristiti na plaži, za roštilj, izlete ili piknike, kampovanje, ribolov. Sto na rasklapanje sa 4 stolice takođe se može koristiti kao sto i stolice za terase, sto na rasklapanje za igru, trpezarijski sto na otvorenom... Ovaj sto na rasklapanje je proizveden od laganog aluminijuma i plastike, što ga čini lakim za pakovanje i nošenje. Kada se sto na rasklapanje preklopi formira futrolu za nošenje koja se može čuvati skoro svuda.
Lako instalirajte sto i stolice na rasklapanje za nekoliko sekundi, a može se sklopiti do veličine kofera sa bočnom bravom, veoma lagan.

Rasklopljena veličina je 120 * 60 * 70 cm, preklopljena je 62 * 63 * 7,2 cm.

Rasklopivi Sto Sa 4 Stolice je idealno rešenje za piknike na otvorenom, roštilj, kampovanje, pecanje, plažu, zabavu u dvorištu i izlet. Takođe može biti kao trpezarijski ili radni sto kod kuće.
Sto Na Rasklapanje Sa 4 Stolice dolazi upakovan u zaštitnu kutiju.
Kada se rasklopi, sto ima dovoljno mesta za četiri stolice, pa se može koristiti za porodične obroke, druženja sa prijateljima ili kao radni prostor. Kada se ne koristi, može se lako sklopiti i odlagati kako bi se oslobodio prostor.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Pande2610 (57)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

93 pozitivnih ocena

Bač, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132449429