Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Solarne disk LED lampe - 7 boja

48 pregleda
4 želi ovaj predmet

Solarne disk LED lampe - 7 boja

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoc

Epoc

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

NOVO!

Solarne disk LED lampe za dekoraciju dvorišta, bašta, stepeništa, kafića . .. - 7 različitih boja

Solarna baštenska svetla su opremljena sa 10 LED dioda velike snage što znači da proizvode više svetla za vašu stazu, baštu, dvorište, . . . Bočne LED diode takođe proizvode dovoljno dodatnog svetla da ponude veću pokrivenost osvetljenosti. Automatski se uključuje noću i isključuje u zoru!

DUŽE VREME RADA - Solarna baštenska svetla sa ugrađenom većom baterijom (1.2V/1200mAh Ni-MH) mogu da skladište više energije; Povećanje dometa osvetljenja za 30%, eliminišite odsjaj i poboljšajte vizuelni efekat. Naši monokristalni silicijumski solarni paneli mogu da pretvore do 20,5% sunčeve svetlosti u električnu energiju. Punjenje 4-6 sati, osvetljenje 8-12 sati.

IP67 klasa zaštite Izdržljiv dizajn i vodootporan - solarna disk svetla imaju ugrađeni spoljni vodootporni prekidač. Napredni materijali i visokokvalitetni PC abažur Imaju visoku propusnost svetlosti, čine optički izlazni efekat diska teksturnijim i svetlijim. Usvojen je IP67 vodootporni dizajn, kako bi normalno radio u različitim teškim okruženjima. Ne brinite za jaku kišu, sneg, mraz ili susnežicu.

Lako se instalira - Nisu potrebni dodatni kablovi i žice. Solarne diskove možete postaviti na travnjak, kamen ili cigle sa nadograđenim jačim šiljcima, ili stepenice bez šiljaka. Koristi se za spoljašnju upotrebu, kao što su bašta, staza, paluba, trotoar, bazeni, itd.

Paket uključuje 4 komada solarnih baštenskih lampi i 4 kom. šiljaka za postavljanje.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Epoc
Epoc (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132668233