Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mali zeleni svetleće figurice

69 pregleda
1 želi ovaj predmet

Mali zeleni svetleće figurice

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sajbergaga

(149)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

497 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

aslov: "Vanzemaljska Družina za Vašu Baštu - Upalite Noć s 9 Sjajnih Zelenih Figurica! "

Opis:

Zamislite da su vanzemaljci napravili svoju malu bazu na vašem dvorištu! Na raspolaganju imaju 9 šarmantnih zelenih figurica koje ne samo da krase vašu baštu i saksije, već će i dodati dozu čarolije tokom noći.

Ove male čudne ličnosti koriste moć sunca da napune svoju energiju tokom dana, a kad padne mrak, ožive svojim svetlucavim svetlom. Pogledajte kako svaka figurica postaje svojevrsni "svemirski far", osvetljavajući stazu i donoseći veselje svojim zračenjem.

Ne samo da ćete imati spektakularan pogled tokom noći, već će vaša bašta postati igralište mašte! Zamislite svoje omiljene vanzemaljce kako prave svoje avanture ispod zvezdanog neba. Vaši saksiski cvetovi će biti u dobrom društvu, a vaša bašta će dobiti potpuno novo dimenziju.

Ove figurice su veoma lake za postavljanje i izuzetno izdržljive. Bez potrebe za baterijama, koristite besplatnu energiju sunca za dašak magije svake večeri. Dodajte nešto jedinstveno i šarmantno svom prostoru uz ovu vanzemaljsku družinu!

Zar ne želite da vaša bašta postane omiljeni sastanak vanzemaljaca? Nabavite svoj set odmah i uđite u svet svemirske zabave!

Nemojte čekati, jer ove vanzemaljske figurice su jako popularne. Nabavite svoj set od 9 komada već danas i upotpunite svoju baštu na neodoljiv i zabavan način! Proverite da li ima na stanju pre kupovine brzo se prodaju.
Pogledajte i ostale moje ponude na Limundu.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Poštarinu plaća kupac

Prodavac

sajbergaga (149)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

497 pozitivnih ocena

Opovo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 125891621