Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pecaljka sa slovima-Drvena magnetna igračka za decu

42 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pecaljka sa slovima-Drvena magnetna igračka za decu

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

Ribolovna igra za decu od 3 godine – ova igra pecanja ribe odlična je zabava za decu. Provešćete sate hvatajući ove divno dizajnirane drvene ribe sa njihovim štapom za pecanje igračkama. Igra pecanja za decu uključuje dva pecanja tako da mogu da se igraju sa prijateljem ili članom porodice. Kul pokloni za 3 godine: igračke su odličan poklon, a naša ribarska igra nije izuzetak, jer će ova zabavna dečija igra o pecanju ribe od 3 godine pružiti vašem dečaku ili devojčici sate zabave. Idealan kao poklon dečacima i devojčicama od 3 godine za rođendan ili kao božićni poklon. Specifikacije proizvoda magnetne igre ribolova – magnetna dečija igra za pecanje sastoji se od ukupno 30 komada i pruža zabavno učenje jer su pažljivo dizajnirane drvene ribice označene slovima. Ova igračka za pecanje je pogodna za decu stariju od 3 godine. Igra ribolova ribe sa oznakom CE – ova drvena igračka od 3 godine je napravljena od bezbednih, netoksičnih materijala i ne lepi se za ruke. Naša igračka za pecanje ribe, kao i svi naši proizvodi, testirana je u skladu sa najvišim britanskim CE standardima kako bi se osigurala bezbednost vaše dece. Kada upoređujete sa drugim dečijim igračkama za pecanje, obratite pažnju na kvalitet. Međunarodni proizvodi podležu posebnim uslovima i odredbama, prodaju se iz inostranstva i mogu se razlikovati od lokalnih proizvoda, npr. u pogledu sposobnosti, starosne ocene i jezika proizvoda, etiketiranja ili uputstava.

 k1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129787349