Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Drvena edukativna igra množenja

62 pregleda
3 želi ovaj predmet

Drvena edukativna igra množenja

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

Igra množenja: Učite dok se igrate. Ova tabla za množenje pomaže deci da prepoznaju brojeve i razviju svoju inteligenciju, maštu i praktične veštine, poboljšaju koordinaciju očiju i ruku. Smišljeno dizajniran da pomogne u učenju i zadržavanju. Deca mogu sama da uče i pokušaju da shvate izračunate rezultate. Razvijajte dečju maštu: Različite boje mogu pomoći deci da identifikuju boje. Deca takođe mogu da koriste drvene blokove kao gradivne blokove za ispisivanje različitih oblika kako bi razvila dečju maštu i koordinaciju ruku i očiju. Čini učenje veština množenja zabavnim i obogaćuje dečije logičke kombinacije. Višenamenska: Pomozite učenicima da savladaju rane matematičke veštine pomoću ove table za množenje matematike. Može se koristiti kao intelektualna matematika u Montesori školi, kućnoj školi ili prosvetljenju u ranom detinjstvu. To mogu samostalno da igraju mladi učenici ili uz nadzor braće i sestara ili odraslih. Visokokvalitetni materijal: Ova ploča za množenje je napravljena od prirodnog drveta, nije lako oštetiti i izdržljiva. Fina izrada, glatka površina bez neravnina, koja neće povrediti dečije ruke, deca mogu da se igraju sa poverenjem. Deca su veoma privlačna za igru i zavisna od njih satima! Savršen poklon za decu: Dizajnirana da pretvori dosadan proces učenja u kreativan i zabavan, naša Montesori tabla za množenje je savršen poklon za decu uzrasta od 3 godine. I to je takođe najbolja ideja za poklon za Predškolske nastavne aktivnosti za nastavnike ili roditelje. Idealno za kućno školovanje u učionicama ili jednostavno veliku zabavu kod kuće.

k1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129787257