Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Digitalni termometar za bebe LOVIA-Novo

30 pregleda
0 želi ovaj predmet

Digitalni termometar za bebe LOVIA-Novo

Cena: 1.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Bezbedan i nizak nivo buke: Naš termometar za bebe je opremljen izuzetnim mikročipom i senzorom visoke osetljivosti. Bezbedniji je od tradicionalnog živinog termometra, mekani materijal će zaštititi bebu na hladnom vremenu, termometar na čelu se lako očitava u mraku bez ometanja bebinog sna. Automatsko isključivanje u roku od 2 minuta bez rada. Nizak nivo buke može zaštititi vašu bebu da savršeno spava.
Veliki LED ekran i očitavanje od 1 sekunde: Ovaj termometar je lakši i jasniji za prikazivanje očitavanja u poređenju sa tradicionalnim termometrima. Sa jednim dugmetom, pritisnite dugme za merenje i rezultat će se prikazati za jednu sekundu. Nema potrebe da čekamo, možemo da brinemo o našoj bebi sa termometrom u zatvorenom i na otvorenom.
2 Prekidač režima: Mi usvajamo magnetni režim. Režimi temperature čela i uha mogu se slobodno menjati. Kada postoji poklopac, to je režim temperature čela. Skenirajte merenje sa leva na desno od čela kada se skine poklopac, to je režim temperature uha. Digitalni termometar je dizajniran za sve uzraste, odrasle, bebe i starije.
Alarm groznice i funkcija memorije: Kada je temperatura viša od normalne, naš digitalni termometar za bebe će se prikazati na ekranu. Kada uđete u režim memorije, možete pročitati poslednja 32 merenja. Pratite svoje zdravstvene podatke.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129970937