Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kupaci za devojcice 2-4 god - Mala Sirena ✿ NOVO ✿

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kupaci za devojcice 2-4 god - Mala Sirena ✿ NOVO ✿

Završena

Datum završetka: 04.04.2024. u 11:43

Početna cena: 899 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.243)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.679 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Mermaid
  • Veličina prema uzrastu (godine) 3
  • Boja Šareno
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Dečiji kupaći kostimi dolaze u divnom nizu stilova i dizajna, zadovoljavajući živahne i maštovite ukuse mladih. Jedna posebno očaravajuća opcija je jednodelni bikini sa temom sirene u nijansama ružičaste i tirkizne. Ovaj hiroviti kupaći kostim obuhvata suštinu fantazije i vodenog šarma, što ga čini popularnim izborom među devojčicama koje vole da istražuju svet mašte.

Jednodelni dizajn obezbeđuje udobnost i lakoću kretanja za mlade plivače, obezbeđujući sigurno prianjanje, dok im omogućava da uživaju u svojim vodenim avanturama bez ikakvih briga o garderobi. Tema sirene dodaje dašak magije i fantazije kupaćim kostimima, pretvarajući obične dane na bazenu u podvodne eskapade.

Paleta boja ružičaste i tirkizne dodatno pojačava privlačnost ovog kupaćeg kostima. Ružičasta, boja koja se često povezuje sa slatkoćom i ženstvenošću, dopunjuje živahnu i energičnu prirodu mladih devojaka. Tirkizna, koja podseća na tropske vode, dodaje osvežavajući i umirujući element ansamblu. Zajedno, ove boje stvaraju vizuelno zadivljujuću kombinaciju koja privlači i nosioca i one koji se dive sa bazena.

Motiv sirene je vanvremenska i omiljena tema među decom. Dizajn obično sadrži ljuske, peraje i druge vodene elemente, omogućavajući mladim devojkama da kanališu svoju unutrašnju sirenu dok se vesele u vodi. Detalji inspirisani fantazijom podstiču kreativnost i razigranost, podstičući decu da zamisle sebe kako plivaju pored mističnih morskih stvorenja u očaravajućem podvodnom svetu.

Roditelji cene praktičnost takvih kupaćih kostima, jer često dolaze sa karakteristikama poput UV zaštite i materijala koji se brzo suše, koji obezbeđuju i stil i funkcionalnost. Izdržljivost ovih jednodelnih kupaćih kostima sirene omogućava bezbroj letnjih avantura, što ih čini omiljenim i među roditeljima i među decom.

Boja: roze pink, plava tirkizna, crna
Motiv: The Little Mermaid

Velicina: 2 - 4 god
Dimenzije:
Duzina do gorneg dela: 37cm
Duzina sa bretelama: 49cm
Grudi: 28cm
Struk: 26cm

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.243)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.679 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132691721