Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kupaci za devojcice 2-3 god - Palme ✿ NOVO ✿

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kupaci za devojcice 2-3 god - Palme ✿ NOVO ✿

Trenutna ponuda: 599 RSD

599 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

9 dana, 11 sati 09.05.2024. u 12:25 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Miami
  • Veličina prema uzrastu (godine) 2
  • Boja Šareno
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Dečiji kupaći kostimi nisu samo praktična potreba već i prilika za samoizražavanje i zabavu. Jednodelni bikini sa razigranim dizajnom palme je divan izbor za devojčice koje žele da unesu dašak tropskog šarma u svoje avanture pored bazena ili mora.

Motiv palme dočarava slike sunčanih plaža i lelujavih kokosovih oraha, stvarajući estetiku inspirisanu odmorom koja dodaje osećaj uzbuđenja kupaćim kostimima. Jednodelni dizajn obezbeđuje udobno i sigurno pristajanje, omogućavajući devojkama da se slobodno i samouvereno kreću dok prskaju po vodi.

Praktični aspekti dečijih kupaćih kostima nisu zanemareni u jednodelnom bikiniju od palme. Mnogi od ovih kupaćih kostima dolaze sa karakteristikama kao što su zaštita od UV zraka, materijali koji se brzo suše i izdržljive tkanine, osiguravajući da mogu izdržati strogost aktivne igre, istovremeno pružajući neophodnu zaštitu od sunca.

Roditelji cene svestranost takvih kupaćih kostima, jer oni neprimetno prelaze sa zabave pored bazena na izlaske na plažu. Dizajn palminog drveta dodaje dašak vibracija odmora, što ga čini idealnim izborom za porodična putovanja na tropske destinacije ili čak za stvaranje male oaze u dvorištu.

Na kraju krajeva, jednodelni dečji bikini od palme sažima duh bezbrižnih letnjih dana. Njegov tropski dizajn omogućava mladim devojkama da se zamisle u raju sunca, peska i palmi, pretvarajući svako kupanje u mini odmor. Svojim spojem stila, udobnosti i tematskog šarma, ovaj kupaći kostim postaje divan dodatak garderobi svake male modne devojčice, podstičući osećaj avanture i razigranosti.

Jednodelni kupaci za devojciceBoja: crna, zuta, plava, roze, crvena, zelena
Motiv: plaza, brod, palma
Velicina: 2-3 god

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133159473