Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kupaci za bebe devojcice 18 - 24m - Sirena ✿ NOVO ✿

21 pregled
0 želi ovaj predmet

Kupaci za bebe devojcice 18 - 24m - Sirena ✿ NOVO ✿

Završena

Datum završetka: 04.04.2024. u 11:51

Početna cena: 899 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.243)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.679 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Mermaid
  • Veličina prema uzrastu (godine) 2
  • Boja Plava
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Kupaći kostimi za devojčice se ne odnose samo na funkcionalnost, već i na hvatanje radosti i nevinosti ranih iskustava sa modom. Jednodelni bikini inspirisan sirenom, ukrašen plavim tilom i dozom sjaja, predivan je izbor za mališane koji se upuštaju u svoje vodene avanture.

Tema sirene, višegodišnja omiljena među decom, dodaje čudan i očaravajući dodir kupaćim kostimima za devojčice. Maštoviti elementi poput krljušti, peraja i podvodnih motiva stvaraju divan izgled koji izaziva magiju mora. Nežna plava paleta boja izaziva osećaj spokoja i spokoja, podsećajući na čistu vodu netaknutog okeana.

Dodatak tila donosi šarmantan i delikatan element kupaćem kostimu. Til, svojom prozračnom i laganom teksturom, dodaje dašak elegancije, stvarajući sladak i eteričan izgled. Nežno lepršanje tila poboljšava ukupnu estetiku, dajući kupaćem kostimu razigran i sanjiv kvalitet koji savršeno dopunjuje nevinost detinjstva.

Suptilan dodir srebrnog sjaja dodaje nagoveštaj glamura kupaćem kostimu za devojčicu. Bilo da je u obliku šljokica ili svetlucave tkanine, sjaj dodaje dašak magije, hvatajući svetlost i stvarajući divan vizuelni efekat. Ovaj suptilni sjaj ne samo da poboljšava estetsku privlačnost kupaćeg kostima, već i odražava radost i uzbuđenje prvog bebinog susreta sa vodom.

Praktičnost je ključna kada su u pitanju kupaći kostimi za bebe, a jednodelni dizajn obezbeđuje i udobnost i lakoću korišćenja.

Ukratko, jednodelni bikini sirene za devojčicu sa plavim tilom i sjajem otelotvoruje savršen spoj stila, udobnosti i očaravanja. Ovaj divni kupaći kostim ne samo da služi svojoj praktičnoj svrsi, već i stvara magično i nezaboravno iskustvo za roditelje i njihove male sirene. Sa svojim delikatnim detaljima i razigranim dizajnom, divan je dodatak letnjoj garderobi svake bebe.


Boja: plava, srebrna
Motiv: Mermaid

Velicina: 18-24 m

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.243)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.679 pozitivnih ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132691865