Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prolecna jaknica za devojcice 1-3 god ✿NOVO✿

29 pregleda
1 želi ovaj predmet

Prolecna jaknica za devojcice 1-3 god ✿NOVO✿

Trenutna ponuda: 299 RSD

299 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

1 dan, 18 sati 01.05.2024. u 17:08 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Kitty
  • Veličina prema uzrastu (godine) 2
  • Boja Šareno
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Predstavljamo savršenu prolećnu jaknu za zaštitu na otvorenom za devojčice sa kapuljačom.

Pošto žive boje proleća mame decu napolju, ključno je osigurati da ostanu bezbedni pod toplim suncem. Predstavljamo najnoviju inovaciju u dečijoj odeći na otvorenom: prolećna jakna za zaštitu od sunca na otvorenom za devojčice. Kombinujući stil i funkcionalnost, ova tanka jakna dugih rukava, prozračna, nudi optimalnu UV zaštitu, štiteći vaše mališane dok istražuju na otvorenom.

Dizajn i funkcionalnost:

Izrađena sa pažljivom pažnjom na detalje, ova jakna se može pohvaliti promišljenim dizajnom koji daje prednost zaštiti i udobnosti. Lagana, prozračna tkanina osigurava da devojke ostanu hladne i udobne, čak i u najsunčanijim danima. Dugi rukavi pružaju dovoljno pokrivanja, štiteći osetljivu kožu od štetnih UV zraka, dok tanak materijal sprečava pregrevanje tokom aktivne igre.

Ugradnja rajsferslusa dodaje udobnost, omogućavajući lako nošenje i skidanje, savršeno za energičnu decu željnu da zarone u svoje avanture na otvorenom. Ova funkcija takođe omogućava brza podešavanja, obezbeđujući dobro prianjanje koje ostaje na mestu bez obzira na aktivnost.

Svestrani stil:

Dizajnirana imajući na umu svestranost, ova jakna neprimetno dopunjuje svaki ansambl na otvorenom. Njegova šik, ali praktična estetika čini ga pogodnim za razne prilike, od ležernih izleta do avanturističkijih izleta. Dostupne u nizu živih boja i šarmantnih dezena, devojke mogu da izraze svoj lični stil dok ostaju zaštićene pod sunčevim zracima.

Uključujući stil, funkcionalnost i vrhunsku zaštitu od sunca, prolećna jakna za zaštitu od sunca na otvorenom za devojčice je obavezan dodatak garderobi svakog mladog istraživača. Sa svojim prozračnim dizajnom, pogodnim zatvaranjem rajsferšlusom i mogućnošću blokiranja UV zraka, ova jakna pruža savršenu ravnotežu udobnosti i zaštite za sve prolećne avanture na otvorenom. Pobrinite se da vaš mališan ostane bezbedan, moderan i pametan za sunčanje sa ovim neophodnim pratiocem na otvorenom.

Boja: bela
Motiv: zivotinje, pas, macka, jagoda, kaktus, zvezda (roze, zuta)

Velicina: 90 (1-3 god)
Dimenzije:
Grudi poluobim: 29 cm
Ramena: 24 cm
Rukav: 29 cm
Duzina: 31 cm

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133203481