Orangutan - 1,7 metara, kao pravi - retko lepa igračka

108 pregleda
3 želi ovaj predmet

Orangutan - 1,7 metara, kao pravi - retko lepa igračka

Cena: 5.300 din.

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Namernik

(348)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

804 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Boja Braon
  • Za uzrast Ostalo

Jedinstvena igračka koja je više od igračke. Fantastično stvorenje sa dugom finom dlakom, realnim izrazom lica . . . Ovaj predivni, redak lutak nije samo za decu, nego i za lep doživljaj i lepu zabavu odraslih. Ako ga postavite u neki ugao, da sedi, delovaće vam kao da imate još jednog drugara u sobi i da niste sami.
Zbog veličine - nije za mali stan : )

Dimenzije: 1,7 metara ako se rukama drži za nešto i visi. 1,2 metra od vrha glave do vrha ispruženih nogu, glava-trup 70 cm.
Pošto je veliki, sa dugim rukama, možete da sedite s njim zajedno na kauču i da vas zagrli rukom oko vrata, ramena . . . . Selfi sa njim je više od zabave . . . Imate raznih plišanih igračaka, ali koje su ipak samo klasične igračke. Ovaj orangutan ima ono nešto posebno, ne deluje veštački, ima duha, pa vam je utisak stvarno poseban.
- Kad ga smestite negde u sobu, recimo da sedi na tabureu leđima naslonjen na zid, delovaće na momente kao da i nije lutka, već pravi orangutan, koji pospano posmatra po sobi.
Stoga, sasvim se razlikuje od ostalih velikih igračaka (mede, Miki-mausi itd kojih uostalom ima dosta u ponudi po internetu), jer deluje realno i živo. I kao proizvod potpuno je jedinstven, jer slične lutke nema nigde u ponudi (barem ja nisam nikada video ni u izlozima, ni na internetu).


Napomena: iako već čiste i neoštećene, sve moje lutke su pre postavljanja na oglas još jednom oprane u veš mašini i detaljno ulickane, ali vi ih kao kupac, zbog transporta i ostalog rukovanja, za svaki slučaj ponovo operite pošto će se kasnije njima igrati deca.

Kontakt Limundo porukama.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Namernik (348)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

804 pozitivnih ocena

Smederevska Palanka, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 100229213