Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Barbie lutka Sirena Matel

43 pregleda
1 želi ovaj predmet

Barbie lutka Sirena Matel

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

veciva

veciva

(362)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

431 pozitivna ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Boja Šarena
  • Za uzrast 3+

Barbie lutka u obliku sirene nudi deci jedinstveno iskustvo pripovedanja i igre. Sa fleksibilnim strukom koji se savija, deca mogu da se pretvaraju da njihova Barbie „pliva“ u moru ili sedi na suncu, istražujući čarobni svet sirena. Ovaj dizajn lutke podstiče maštu i kreativnost, nudeći deci priliku da stvore svoje podvodne priče i avanture.

Interaktivna igra i razvoj mašte

Sposobnost lutke da se savija i postavlja u različite poze omogućava interaktivnu igru. Deca mogu koristiti ovu lutku da istražuju različite scenarije i priče u podvodnom svetu, razvijajući svoje pripovedačke veštine i kreativnost. Igra sa Barbie sirenom ne samo da je zabavna, već i podstiče razvoj fine motorike i koordinacije.

Idealno za ljubitelje maštovitih priča

Barbie lutka sirena je idealna za decu stariju od 3 godine, posebno za one koji vole maštovite priče i likove iz bajki. Lutka je izrađena po visokim standardima kvaliteta i sigurnosti, pružajući dugotrajnu i bezbednu igru.

Barbie lutka sirena više je od igračke; to je portal u čarobni svet mašte i avanture. Pružajući deci priliku da istražuju i razvijaju svoje priče, ova lutka inspiriše na kreativnu igru i otkrivanje čarolije

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

veciva
veciva (362)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

431 pozitivna ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132847501