Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

ŠAH MEMORIJE U DRVETU

76 pregleda
6 želi ovaj predmet

ŠAH MEMORIJE U DRVETU

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 07.04.2024. u 21:10

Kupljen za: 129 RSD

Broj ponuda: 3 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.116)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.442 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Boja Šarena
  • Za uzrast Ostalo

sjajna drvena ploča 17cm prečnika sa 2cm debljine u odličnom stanju , 23 figure - klina umesto 24 , sa jednom bacačkom kockicom - u odličnom stanju - sa falinkom plavog klina ! koji možete i sami napraviti :) u originalnoj dobro očuvanoj kutiji -

MONTESSORI IGRAČKE ZA 3-100 GODINA: Pogodno za uzrast 3-100 godina! Ova sjajna porodična društvena igra će se svidjeti i mladima i odraslima. Odličan je poklon za malu djecu, porodicu i osobe koje pate od rane demencije. Igra je zabavna za igranje, laka za učenje ili izmišljanje vlastitih pravila i može se čuvati dugo vremena.
IGRA ZA MORE ZA VIŠE IGRAČA: Ovu igru ​​može igrati 2-6 igrača. Umetnite drvene klinove u ploču nasumično sa skrivenim bojama i pokušajte zapamtiti boju svakog klina. Postoje različiti načini igranja igre. Uputstva o tome kako igrati ovu igru ​​pamćenja nalaze se na kutiji na engleskom. Pošaljite email ako želite kako igrati na drugim jezicima.
DJEČJE EDUKATIVNE IGRAČKE STABLA: Fina drvena igra za pamćenje s punom drvenom pločom, kockicama i 24 drvena komada klinova u šest različitih boja (po četiri komada u svakoj boji). Za djecu stariju od 3 godine, pomozite u poboljšanju svijesti djece o bojama, logičkim sposobnostima i radoznalosti. Djeca se mogu zabaviti sa svojim prijateljima koristeći ovaj set šahovskih igara, roditelji ga mogu koristiti za igru ​​roditelj-djeca kako bi ih zbližili.
ZABAVNA IGRA ZA UČENJE PAMĆENJA: Idealna je za malu djecu i pomaže u učenju o timskom radu i igranju igara, igranju interakcija kao i poboljšanju igara za učenje rukom-okom za djecu od 3 godine, pamćenje pažnje na detalje i koncentraciju te sprječava gubitak pamćenja za starije osobe. Može se koristiti i kao jedna od montessori igračaka za učenje.
KREATIVNI I SLATKI POKLONOVI: Montessori igračke sa šarenim dezenima savršen su poklon za 2 3 4 5 godišnjake, dječake i djevojčice za rođendane, karneval, Božić i Novu godinu. Hajde, vježbajmo pamćenje zajedno. Veličina:

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE - JESTE

UMETNOST - KOLEKCIONARSKA KERAMIKA SA NEKIM DODACIMA-DOPUNAMA , MOŽE DA SE LICITIRA NAJKASNIJE DO 5.5.2024. KADA IZAĐE POSLEDNJI PREDMET VEZAN IZ OVE OBLASTI , VIŠE IH NEĆE BITI U POSTAVKAMA DO SEPTEMBRA - NAKON TOGA OBAVEZNA PLAĆANJA-SLANJA

ZAVRŠNO ZA KRAJ, CEO MAJ OBILAN AKSESOARI-TEHNIKA SA NEKIM DOPUNAMA - NAKON TOGA GLEDA SE EURO , I PECANJE :)

LEPO PROVEDENE PRVOMAJSKE PRAZNIKE VAM ŽELIM

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.116)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.442 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132513737