Bebi monitor Victure PC420 / Dvosmerni audio/APP

45 pregleda
3 želi ovaj predmet

Bebi monitor Victure PC420 / Dvosmerni audio/APP

Cena: 7.300 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(388)

99,58% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

433 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Victure 1080P FHD kamera za bebe 2.4G bežična unutrašnja kućna sigurnosna kamera za/kućne ljubimce/dadilje/stare osobe Kompatibilna sa iOS i Android sistemom


Cloud / SD skladište
Dvosmerni audio i ćaskanje u realnom vremenu Viktor
Detekcija pokreta/zvuka i upozorenja u realnom vremenu
1080P Full HD & Crystal promenljiv noćni vid
Stabilna WI-FI veza i zajednički članoviDetalji
Sa ugrađenim mikrofonom, zvučnicima i tehnologijom za zaštitu od buke može se komunicirati sa svojom bebom kad god poželi. Ovaj bebi monitor detektuje kretanje i detektuje abnormalnosti i odmah šalje upozorenje na mobilnu aplikaciju. U nastavku; model ima trenutne video snimke alarma koji se čuvaju u oblaku kako bi se osigurala sigurnost. Nakon 30-dnevnog probnog perioda, naplaćuje se godišnja naknada za pristup usluzi u oblaku. Podržava do 64 GB šifrovanog sigurnosnog skladišta u oblaku.

Takođe možete povezati Victure kamere na aplikaciju PC420 i sve vreme posvetiti više pažnje bebi. Bez obzira da li želite da zaštitite svoj dom, da proverite decu posle škole, da pratite svog ljubimca ili da razgovarate sa svojom decom, ova kućna bezbednosna kamera će vam biti na raspolaganju da vam olakša život.


Karakteristike

U današnjoj modernoj eri obično oba roditelja rade. Moguće je da propustite neke od najslađih pokreta u životu vašeg deteta. A da bi se rešio ovaj problem, Victure PC420 je strukturisan da čuva te uspomene. Ima lokalnu podršku za skladištenje do 64 GB Micro SD kartice. Uz šifrovanu sigurnosnu uslugu skladištenja u oblaku. Prvi mesec skladištenja u oblaku je besplatan kao probna verzija. A ako ste zadovoljni uslugom, za ovu funkciju se naplaćuju nominalne naknade.

Većina bebi monitora dolazi sa sopstvenim zasebnim monitorima što otežava deljenje video zapisa ako su roditelji daleko od bebe. Ali sa ovim modelom; neko može da deli vaš nalog sa vašom porodicom, a cela porodica može da nadgleda vašu bebu i kuću preko aplikacije Victure Home i da bude obaveštena o tome šta se dešava čak i ako ste vani.

Victure ima svoju aplikaciju za praćenje. Bebi monitor će poslati obaveštenje na vaš mobilni telefon putem aplikacije. Aplikacija je kompatibilna sa IOS i Android sistemima.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (388)

99,58% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

433 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106270205