Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Kuner Silver kolica 3u1 FANTASTICNA!!!

64 pregleda
1 želi ovaj predmet

Kuner Silver kolica 3u1 FANTASTICNA!!!

Završena

Datum završetka: 05.04.2020. u 21:22

Početna cena: 15.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

LsDIDr

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

52 pozitivnih ocena

Beograd-Obrenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Korišćeno, ali sve ispravno, bez oštećenja, nigde pocepan, sve savršeno radi, ko je zainteresovan šaljem na viber sve slike uživo, plaćeno oko 35000dinara.

Delovi: ram, kolevka, sportski deo, auto sedište.
U setu idu još 2 zimske navlake , mamina torba, mreža protiv insekta i zaštita za kišu.
Aluminijumski ram, moderan izgled, prednji točkovi se okreću za 360 stepeni, centralizovani sistem kočenja, veliki naslon za noge, amortizacija na zadnja 2 točka (mogućnost podešavanja tvrdoće amortizera), ručka podesiva u četiri visine, naslon podesiv u četiri položaja pomoću jedne ruke i simultano sa naslonom za noge, ojačano sedište, petosistemski sigurnosni pojas. Jednostavna za rukovanje zahvaljujući točkovima sa duplim kugličnim ležajevima. Udobna na svakom terenu, idealna za sva godišnja doba. Svaki deo može posebno da se montira na ram sa obe strane. Mogućnost lakog skidanja sva 4 točka pritiskom na dugme.

Sportski deo: Deo za sedenje (470mmx360mm), leđni deo - naslon, može da se podešava u 4 pološaja. Težina sportskog sedišta je 4 kg. Držač za noge isto može da se podesi u 4 položaja. Sportski deo se koristi od 6 meseci do 3,5 godine.

Kolevka - nosiljka: Lagana kolevka sa unutrašnje strane obložena pamukom. Prostrana (770mmx350mm), sa sistemom za brzo rasklapanje elemenata, ručka za nošenje na vrhu, prozorčići na navlaci i mreža za komarce. Težina kolevke je 4 kg. Može da se koristi od rođenja do 6-7 meseci starosti, u zavisnosti od napredovanja deteta. Velika, komforna, udobna, i za duge šetnje i za kućnu upotrebu kao kolevka. Koristi se do 13kg bebine težine.

Auto sedište: Odobreno prema ECE R44/04 standardu za grupu 0 + (0-10 kg), sa mekim zaštitnim punjenjem sa strane. Rameni pojasevi, tenda, zimska navlaka. Jednostavno za rukovanje zahvaljujući praktičnom mehanizmu za podešavanje visine pojaseva. Ručka za nošenje podesiva u više položaja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

LsDIDr (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

52 pozitivnih ocena

Beograd-Obrenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 86451683