Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

WURTH MASTER H 28-MA HAMER

549 pregleda
5 želi ovaj predmet

WURTH MASTER H 28-MA HAMER

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 03.06.2020. u 21:51

Kupljen za: 12.011 RSD

Broj ponuda: 7 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

maslek

(32)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

WURTH MASTER H 28-MA HAMER je odličan vrhunski brend izuzetan kvalitet. Bez i jedne mane i oštećenja. Prodaje se sa dve dobre baterije i original punjačem u original koferu. Bez i jedne mane . Bez prava na reklamaciju.

Uslovi prodaje prodavca

NE ODGOVARAM ZA OŠTEĆENJA KOJA SU NASTALA NAKON PREUZIMANJA ROBE.PRIHVATAM ODGOVORNOST ZA SVE PODATKE KOJE NAVEDEM U OGLASU( STANJE ROBE I KVALITET). PRE KUPOVINE I PREUZIMANJA ROBE ODGOVARAM NA SVA POSTAVLJENA PITANJA U VEZI PREDMETA PRODAJE.ZA SVU ROBU KOJU PRODAJEM ODGOVORNO TVRDIM DA SVAKA IMA POREKLO TJ NIJE UKRADENA.
Zamolio bih da dobro pogledajte slike jer se predmet prodaje baš kako je prikazano na slikama a ne kako neko pretpopstavlja da treba da bude. Predmet je korišten i nije kao novo. Naglašavam da se predmet prodaje kako je slikano i na slikama i bez garancije pošto neki kupci očekuju polovan da bude kao nov .

Prodavac

maslek (32)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

48 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 89815033