Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Proyector WiFi+Bluetooth Full HD Bomaker cinema 500-MAX

201 pregled
8 želi ovaj predmet

Proyector WiFi+Bluetooth Full HD Bomaker cinema 500-MAX

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 18.04.2024. u 20:39

Kupljen za: 10.070 RSD

Broj ponuda: 27 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Toponka

(1.900)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.628 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Uz uređaj ide Napojni i HDMI kabl
  • Proizvođač Bomaker
  • Mane i oštećenja Nema

Potpuno ispravan projektor, kao nov. Slika fantasticna.
Ide bez daljinskog, sve komande na samom projektoru, moze da se prikaci i kompjuterski mis i da se njime komanduje.
Uz projektor ide napojni i HDMI kabl.

Бомакер Цинема 500 Мак 1080П ЛЦД пројектор, 400 АНСИ лумена, 4К декодирање, 5Г ВиФи Блуетоотх, ноћни режим, корекција Кеистоне,

Бомакер Цинема 500 Мак пројектор 4К 1080П 400 АНСИ лумена за Цхромецаст Фире Стицк играћу конзолу рачунар
2021 је новонадограђени изворни 1080п пројектор, опремљен Андроид 6.0 системом, са 2.4Г+5Г дуал-банд ВиФи и МТК358 чипом, водећи модел линије пројектора за канцеларијски и кућни биоскоп, испуњава све ваше фантазије. 2.4Г+5Г ВиФи са МТК358 чипом +БТ 5.0, пружа вам најбрже искуство. Двопојасни ВиФи може ефикасно да избегне сметње модела, а пренос је стабилнији. Лакше репродукујте видео изворе високе дефиниције на мрежи. Са оваквим софтверским системом, усуђујемо се да рекламирамо да играње игрица неће замрзнути, а гледање 4К филмова високе дефиниције без одлагања!

5.0 Блуетоотх + 5Г ВиФи
Коришћење најновијег МТК358 процесорског чипа на нивоу система, пружа пријатније визуелно искуство.
Одличне перформансе слике: Са побољшаним 64-битним Мстар чипом и ЛЦД технологијом, и динамичким односом контраста од 10000:1.

Нативе Фулл ХД 1080П пројектор
Нативе 1080П пројектор, опремљен Андроид 6.0 системом (98% ЛЦД пројектора на тржишту нема сопствени систем), са 2.4Г+5Г дуал-банд ВиФи и МТК358 чипом који вам пружа искуство ДЛП пројектора.

Тринити Пројецтор
То је нови надограђени пројектор, кућни + комерцијални + забавни тринити пројектор, водећи у линији пројектора за канцеларију и кућни биоскоп.

Додирните Н Го
Дугме за подешавање директног приступа пројекцији екрана, Блуетоотх интерфејсу и брзом осветљавању једним тастером.

Пројектор Цинема 500 Мак којим је и газда задовољан
Сачувајте Оффице датотеке на У диск унапред, изаберите УСБ режим и директно пројектујте ППТ, ПДФ, Екцел и друге датотеке састанка у року од једног минута. Наравно, пројектор има све везе које бисте очекивали од бољег пројектора пословне/образовне класе, да замени изузетно тешке и компликоване комерцијалне пројекторе.

3Х-ХД, висока осветљеност, висок контраст
Напредна шема за обраду графике квадратних пиксела, екран високе резолуције је јаснији. Истовремено, усваја нову архитектуру оптичке машине, дизајн вишеканалног оптичког пута, надоградњу велике струје и јасан преглед током дана.
Не тежимо само јасноћи квалитета слике, ми тежимо да вратимо праву слику. Квалитет слике је усклађен са ХДР10 декодирањем, тако да је слика довољно светла у светлом делу, довољно тамна у тамном делу, црно-бело су јасне, а осећај за хијерархију је јачи.

2.4Г+5Г ВиФи са МТК358 чипом +БТ 5.0, пружа вам најбрже искуство
Двопојасни ВиФи може ефикасно да избегне сметње модела, а пренос је стабилнији. Лакше репродукујте видео изворе високе дефиниције на мрежи. Свеобухватна технологија 5Г пропусног опсега, може да обезбеди водећу 5Г брзину преузимања: 460 Мбпс, 10 пута брже од осталих 2,4Г ВиФи пројектора.

Електронска корекција Кеистоне у четири тачке
Ово је надограђена 4П корекција трапезоидног камена. 4Д корекција трапезоидног камена може подесити само вертикални или хоризонтални правац, док електронска корекција трапезоидног камена у четири тачке од ±40° може схватити да се четири угла слике могу подесити одвојено, што је практичније и практичније.
Истовремено, има функцију зумирања, а даљински управљач се може користити за смањење величине слике за 60% без померања пројектора. Подржите бочну пројекцију, соба није довољно велика, а растојање није довољно далеко, тако да не брините. Омогућите вам да уживате у визуелној гозби било где у просторији, пружајући вам највећу погодност!

Инпут Латанци
У поређењу са МТКВ53 64М меморијом, МТК358 процесорски чип на системском нивоу има 1Г оперативне меморије, већу брзину обраде, мање кашњење кадрова и глаткији рад.

Дугмад на пуном екрану осетљивом на додир
Пројектор Цинема 500 Мак напушта традиционална механичка дугмад и усваја режим пуног екрана осетљивог на додир како би продужио животни век тела што је више могуће.

Интелигентни систем за смањење буке
Комбинација смањења вибрација, апсорпције звука и звучне изолације може ефикасно смањити буку коју ствара пројектор док ради, уз добру стабилност и стварање доброг окружења за гледање за вас.

Доживите запањујуће визуелне ефекте са МТК358 64-битним Мстар чипом; бинге-ватцх без бафера са 5Г ВиФи.

Јасан титл филмова, видео записа и игара одржава чак и пројектоване на највећем екрану од 300 инча са 4К 1080п ХД, 10000:1 контрастом и осветљеношћу од 8000лм.

Добијте Хи-Фи биоскопско искуство са звучником од 5В са Блуетоотх везом.

Повежите се са конзолом за игру, рачунаром, фире стицк-ом, Цхромецаст-ом итд. преко УСБ, ХДМИ порта.

Аутоматска корекција закривљености: аутоматски детектује искошену слику и поравнава је (корекција: хоризонтално/вертикално ±40°)

Удаљеност бацања 1,55-8,5 м са идеалном даљином од 2,5 м.

Uslovi prodaje prodavca

Ko ima negativne ocene ide uplata pre slanja,isto vazi i za one sa manje od 15 ocena.

Prodavac

Toponka (1.900)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.628 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133353993