Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Klima uređaj i ovlazivac vazduha 3 u 1

447 pregleda
10 želi ovaj predmet

Klima uređaj i ovlazivac vazduha 3 u 1

Cena: 2.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač <
  • Uz uređaj ide <
  • Mane i oštećenja Nema

Stanje novo, uvoz Nemacka!

【3 podesive brzine duvanja】 Mini ventilator klima uređaja dizajniran sa 3 brzine vetra (niska/srednja/visoka) i uglom duvanja vetra od 90 stepeni, što vam omogućava da izaberete udoban režim za uživanje u hlađenju vetra. Maksimalna brzina vetra se može podesiti do 4 m/s u 3 brzine.
【Nadogradite rezervoar za vodu】 Rezervoar za vodu stolnog ventilatora ima ažurirani dizajn koji se može rastaviti radi dodavanja vode i lakšeg čišćenja. Istovremeno, u rezervoar za vodu možete dodati kockice leda. Sa nezavisnim rezervoarom za vodu može efikasno sprečiti curenje vode Dizajn filtera, više ne brinite o začepljenju i nema zamagljivanja, dodavanje eteričnih ulja u rezervoar za vodu može dobro distribuirati aromu u vašoj sobi, postižući hladan i udoban efekat.
【Šarena LED svetla】Prenosivi klima uređaj sa šarenim atmosferskim svetlima za stvaranje udobnog osvetljenja, šarena svetla se mogu slobodno prebacivati i fiksirati u jednoj boji. Idealno da spavaća soba bude topla i lepa.
B8

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 120258517