Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Grejaci za on-off klima uredjaje

1.292 pregleda
8 želi ovaj predmet

Grejaci za on-off klima uredjaje

Cena: 7.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Klima-Servis-Beograd

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Frigomanija
  • Uz uređaj ide termostat i ugradnja
  • Mane i oštećenja Nema

Šta dobijamo ugradnjom grejača klime?
U zimskom periodu na klima uredjajima koji nemaju inverterski sistem prilikom rada spoljne jedinice na niskim temperaturama dolazi do kondenzacije i pretvaranja vodene pare u led.

U tom slučaju led se ponaša kao izolator koji sprečava efikasan rad spoljne jedinice tj razmenu toplote. Takodje velika količina leda na spoljnoj jedinici blokira rad ventilatora i time može da prouzrokuje njegovo ili oštćenje motora ventilatora.

Na niskim spoljnim temperaturama dolazi do zgušnjavanja ulja u kompresoru klime što uzrokuje otežan start i rad kompresora.

Koliko grejača klima uredjaja je potrebno ugraditi?
Ove probleme moguće je rešiti ugradnjom jednog grejača koji će omogućiti klima uredjaju nesmetan rad i na nižim teperaturama sve do nekih -15° C.

Grejač se montira tako da omogućuje nesmetan rad kompresora i ventilatora na klima uredjaju, kao i odvodjenje kondezata i pri niskim temperaturama.

Ovakav grejač za klima uredjaj se može montirati sa prekidačem koji sami uključujete po potrebi ili sa termostatom koji će automatski paliti grejač klime kada temperatura bude niža od zadate.

Na koje tipove klima je moguće ugraditi grejač klima uredjaja?
Ovakva vrsta grejača za klima uredjaj je moguće ugraditi na sve vrste i tipove spoljnih jedinica i na taj način omogućiti rad klima uredjaja na niskim teperaturama.

Preporučujemo vam da prethodno proverite da li je potrebno uraditi redovni servis klima uredjaja da bi ugradnja grejača dala maksimalni efekat.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Lično
  • Slanje Lično preuzimanje

Prodavac

Klima-Servis-Beograd (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 108092677