Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Kalorifer veliki spoljni regulator temperature zastitit

560 pregleda
5 želi ovaj predmet

Kalorifer veliki spoljni regulator temperature zastitit

Završena

Datum završetka: 24.12.2016. u 19:08

Početna cena: 9.800 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Trgovanje2

(243)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

359 pozitivnih ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač VOS
  • Uz uređaj ide Termoregulator spoljni povezan
  • Mane i oštećenja Nema

Kalorifer kao Femanov sa novim grejacima ,spoljnim regulatorom temperature i unutrasnjom zastitom od pregrevanja. Nekoristim ga zato ga prodajem. Trofazni je, povezan kao monofazni . Tri grejaca.
Od stajanja kutija na nekim mestima je malo zardjala,moglo bi se to prefarbati nekom kvalitetnom bojom ali to ostavljam kupcu.
Greje ceo sprat u kuci .Predvidjen je do 120 kvadrata da zagreva,po mojoj konstataciji moze i vise. Odlican za grejanje garaza i farmi...
Snaga 4 KW na monofaznu 220v i 6 KW na trofaznu 380V
Povezuje se direktno na razvodnu kutiju, moze i u utikac na zidu.
Nemam trenutno uslova za slanje Postexpresom ostale kurirske sluzbe moze.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, Lično preuzimanje

Moguca mala korekcija cene. Šaljem robu koja je vidjena na slikama i u opisanom stanju. Odgovaram na sve poruke. Oni koji imaju do 5 ocena uplata unapred pa saljem.Takodje i oni koji imaju vise od 2 negativne zbog neplacanja ,nepreuzimanja i vracanja paketa uplata unapred. Od nepreuzimanja i vraćanja paketa jedino koristi imaju kurirske sluzbe i Posta. Slanje ponovo kostace vas+4 postarine. Paketi Postexspress ili AKS. Ostalo saljem u preporucenom pismu ili u obicnom na vasu odgovornost. Izlicitirani iznos + cena pisma,uplata unapred,tako je i najjeftinije. Uplata Post-Netom. ODGOVARA TI NECEKAJ KRAJ LICITIRAJ ILI JAVI DA POSTAVIM OPCIJU KUPI ODMAH SUMA PO DOGOVORU. SREĆNA LICITACIJA! Pogledajte i moj spisak predmeta na Kupindu. http://www.kupindo.com/Clan/Trgovanje2/SpisakPredmeta Ukoliko niste registrovani na Limundu da bi kupili, registrujte se za par minuta na http://www.limundo.com/ref/Trgovanje2

Prodavac

Trgovanje2 (243)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

359 pozitivnih ocena

Jagodina, Pomoravski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 43515165