Digitalno pojacalo za TV - Za osobe sa ostecenim sluhom

49 pregleda
1 želi ovaj predmet

Digitalno pojacalo za TV - Za osobe sa ostecenim sluhom

Cena: 14.300 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač -
  • Mane i oštećenja Nema

PODRŽAVAN DIGITALNI OPTIČKI/RCA/AUX AUDIO IZLAZ: kompatibilan sa većinom televizora/DVD -ova/medijskih sistema. Ne morate da trošite dodatni novac na digitalno-analogni pretvarač i izbegavate žice za nered i gomilu veza iza televizora. PS: 1. Ako optički port vašeg televizora zauzima zvučna traka, trebat će vam optički razdjelnik. 2. Da li će uključivanje audio izlaza televizora utišati interne zvučnike televizora ili ne, zavisi od dizajna kola televizora. Za detalje se obratite proizvođaču televizora.

BEŽIČNI ZVUČNICI ZA UDOBNO TV UŽIVANJE I ZVUČENJE U SLUŠANJU: Savršena alternativa bežičnim TV slušalicama, oslobađajući vaše uši od teških i neudobnih slušalica preko uha ili uha. Tehnologija FHSS od 2,4 GHz osigurava jednostavno povezivanje i reprodukciju stereo zvuka visoke vjernosti bez smetnji za vaš vrhunski užitak slušanja! Nema više jakog zvuka, možete da delite TV emisiju ili film sa nekim ko ima redovan sluh. Nisu potrebni ViFi ili Bluetooth.

HI-TECH LIČNI BEŽIČNI TV ZVUČNIK/SOUNDBOKS PRILAGOĐEN ZA STARIJE GRAĐANE ILI ONE SA SLUŠAVANJIMA: Sa tehnologijom isticanja glasa, automatskom kontrolom pojačanja i podešavanjem TONE (visoki/normalni/niski tonovi) kako bi se TV dijalog jasno razlikovao od pozadinskog zvuka. lični zvučnik za TV sa zvučnim pojačalom omogućava vam da vratite jasan i oštar zvuk televizora bez stalnog petljanja po daljinskom upravljaču u pokušaju da pronađete optimalni nivo jačine zvuka.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (351)

99,54% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

391 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 104433617