Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

TV NAJVECI NA SAJTU 58` LED Full HD

2.645 pregleda
42 želi ovaj predmet

TV NAJVECI NA SAJTU 58` LED Full HD

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 25.01.2018. u 23:09

Kupljen za: 34.010 RSD

Broj ponuda: 65 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

aki1971

(88)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

127 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Polovno

ubedljivo najveci tv na sajtu od cak 58 inca to jest 148cm dijagonale full hd rezolucije sa led pozadinskim osvetljenjem u fenomenalnom kao novom stanju kako po funcionalnosti i ispravnosti tako i po fizickom izgledu,nedavno tek skinute folije sa aluminijumskog okvira i nogica kao i nalepnice sa ekrana i to samo zato jer sam se istripovao da mozda lepljivi deo sa folija i nalepnice nebih ostao na okviru i ekranu zbog starosti i toplote itd... pod garancijom josh od oko 2 godine i vishe preko serijskog broja u comtrade-u. licno preuzimanje osim ako nemate neko drugo reshenje stim da sa tim drugim reshenjem snosite svu odgovornost u slucaju slanja ili bilo kakvog dogovora jer tv je placen 70000 kolko koshta i danas i mislim da je malo prevelik za slanje itd i da ie ta opcija veliki rizik.
od mana bih naveo da ima jedan kao mrtav piksel ili ti shta god tackica uglavnom totalno neprimetna i okom nevidljiva ako ne gledate tv sa pola metra mada i tako cete se namuciti da je nadjete a i ko josh gleda ovoliki tv sa tolke udaljenosti ali moje je da naglasim da ne dodje do nekih nesuglasica. uz tv naravno original daljinski kao i napojni kabel.

--- Dodato 15.01.2018. 23:43 ---
vidite i moje ostale top aukcije
https://www.limundo.com/Clan/aki1971/SpisakAukcija

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

moguce lcno preuzimanje kao i slanje preko poshte ili post expresom... po zavrshetku lcitacije ocekujem da mi se kupac javi a izlicitirana suma da mi sme uplati na racun koji cete dobiti to jest koji cu vam poslati po zavrshetku licitacije Ili vec po dogovoru ukoliko imate vishe pozitivnih ocena bez negativnih.
ZA SVA OSTECENJA ITD NASTALA USLED NEMARNOSTI KURIRSKIH SLUZBI NE ODGOVARAM I NE PRIMAM REKLAMACIJU

Prodavac

aki1971 (88)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

127 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 62905717