Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

TESLA 43 inca LED Android SMART WiFi, 2 god. garancije

1.952 pregleda
24 želi ovaj predmet

TESLA 43 inca LED Android SMART WiFi, 2 god. garancije

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 28.10.2017. u 22:05

Kupljen za: 29.015 RSD

Broj ponuda: 63 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

misko62

(137)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

157 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Tesla
  • Dijagonala ekrana 43
  • Mane i oštećenja Nema

Originalna kutija - bezbedno slanje.

Na licitaciju se stavlja TESLA Direct LED SMART Android televizor dijagonale 43 inca (109cm). Rezolucija je FullHD 1920x1080.

Televizor je kupljen u HOME SHOP prodavnici u Subotici 17. 08. 2016. i ima garanciju do istog datuma 2019. godine - dakle jos malo manje od 2 godine. Garancija vazi uz fiskalni racun - nije potreban (i ne dobija se iz prodavnice) garantni list. Naravno to vam moze i potvrditi sama prodavnica - br. tel 024/525-372

Ima zaista sjajnu sliku koja moze da se poredi sa mnogo skupljim televizorima. Ostre i jasne boje, dobar kontrast, odlicno osvetljenje. Na fotografijama nije toliko dobro ispalo-naravno u svakom trenutku mozete doci i bice mi zadovoljstvo da vam pokazem televizor uzivo.

U novom fizikom stanju, bez tragova koriscenja...znaci nov novcijat, nema takcicu, ogrebotinu, nista...

Podrzava Android sistem smart televizije, svakako mnogo bolji sistem od bilo kog Smart TV operativnog sistema, iz prostog razloga sto su vam dostupne sve Google Play aplikacije na koje ste navikli na vasem telefonu ili tabletu, a drugi razlog je sto je podrska mnogo veca i bolja, jer YouTube naprimer mozete da koristite i na Androidu iz 2010. godine, dok obican Vox Smart TV iz 2014. godine ne podrzava vise YouTube.

Povezuje se na internet preko WiFi ili preko Ethernet/LAN kabla.

Ima i DVB-T2/C tjuner, sto znaci da mozete gledati digitalnu televiziju bez resivera. Takodje mozete gledati i kablovsku bez resivera, koristeci karticu koju dobijete od vaseg kablovskog provajdera.

Ulazi: 1x LAN, 3x HDMI, 1x VGA / PC, 1x AV cincevi, 1x Composite Video out, 1x RF za antenu, 2x USB, 1x CI slot za karticu, 1x 3.5mm za slusalice, 1x coax digital audio out

Podrzava USB reprodukciju filmova, fotografija, muzike, a takodje se koriste i za prikljucivanje misa ili tastature. Jedan USB ulaz podrzava USB 3.0 standard.

Uz televizor ide njegov originalni daljinski s baterijama, uputstvo, fiskalni racun (garancija) i originalna kutija sa stiroporima za bezbedan transport.

Moze da se kaci na zid.

Pogledajte slike. Ako sam nesto zaboravio da dodam, pitajte. Hvala sto ste pregledali aukciju!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

misko62 (137)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

157 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 60626053