Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Sony KDL48WD65 - GARANCIJA - moja poštarina -10 dinara

1.573 pregleda
14 želi ovaj predmet

Sony KDL48WD65 - GARANCIJA - moja poštarina -10 dinara

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 18.02.2018. u 10:04

Kupljen za: 12.110 RSD

Broj ponuda: 53 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

grizlly

(614)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

711 pozitivna ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Sony
  • Dijagonala ekrana 48
  • Mane i oštećenja Ima

Molim Vas pročitajte stanje, opis do kraja zaključno sa uslovima prodaje jer se uvek trudim da detaljno opišem svoje predmete pa zna da bude opis malo opširan :-). Zbog Vas, ne morate zbog mene :-).

Ponovljena aukcija jer je član odustao od kupovine zbog iznenadne smrti u porodici.

Ovo je link ka toj aukciji:

https://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/TV/LCD-i-plazma-televizori/Sony-KDL48WD65-GARANCIJA-moja-postarina-10-dinara/62976941

Ovog puta traje samo 3 dana jer moram što pre da oslobodim prostor za novog člana porordice :-)

Na prodaju VRHUNSKI televizor SONY KDL48WD650 za samo 10 dinara.

Šta drugo reći osim SONY. Najbolji i najkvalitetniji televizori na tržištu.

Televizor za sve: internet, filmove, igrice... u čemu god da uživate ovaj televizor će vam to omogućiti na najvišem mogućem nivou.

Kvalitet slike je NEVEROVATAN. Klasa za sebe. Ni jedan LG ili SAMSUNG tv u ovom rangu ne može da se poredi sa ovim televizorom.

Zvuk je nestvarno kvalitetan i čist.

Još uvek aktuelan model, proizveden u novembru 2016.

Televizor je još skoro godinu dana u garanciji.

Televizor dolazi u originalnoj kutiji sa svim pripadajućim dodacima koje možete videti na jednoj od fotografija.

Naravno sa računom i garantnim listom.

Izbor televizora sa ekranom velike dijagonale je sve teži, jer svi proizvođači danas nude sjajne modele koji pružaju mnogo. Međutim, model na koji svakako vredi obratiti pažnju je Sony KDL48W4650 sa ekranom od 48 inča!

KDL48WD650 je TV iz nove linije Sony LED televizora, a kvalitet prikaza je toliko dobar da ćete odmah zaboraviti sve druge. Slika izgleda oštrija i prirodnija zahvaljujući nizu tehnologija za poboljšanje reprodukcije.

X-Reality PRO je najbolji sistem za obradu slike koji je Sony do sad napravio. X-Reality PRO se oslanja na rad posebnog hardvera (čipa), koji analizira sliku i obrađuje se u realnom vremenu tako da izgleda još bolje, bez obzira na izvor sadržaja!

Motionflow XR 200Hz omogućava brže osvežavanje slike, što rezultuje detaljniji prikaz i prirodniji prelaz između scena na ekranu.

KDL48WD650 je Smart TV sa sopstvenim operativnim sistemom koji pruža mogućnost da se preko ugrađenog WiFi lako povežete na kućni WiFi i uživate u filmovima i video sadržaju sa raznih izvora – od YouTube do Netflix. Pored toga, strimujte svoj omiljeni sadržaj iz lokalne mreže bez prisustva interneta i bez kablova! Tu je i elektronski programski vodič, ugrađen Opera internet pregledač, mogućnost reprodukcije sadržaja preko USB porta i brojni razni konektori za povezivanje modernih audio-video uređaja na TV!

Ugrađena su dva zvučnika od po 10W, pa je zvuk izuzetno glasan. A uz S-Master i Clear Phase tehnologije zvučne frekvencije su odlično izbalansirane i u kombinaciji sa vrhunskim prikazom slike čine da se lako udubite u sadržaj koji gledate.

Sony KDL48WD650 pruža izuzetan kvalitet prikaza, prefinjen dizajn i čist, precizan zvuk, pa lako okuplja i zbližava porodicu u prostoriji u kojoj se postavi. Neka vaša dnevna soba bude mesto za zabavu, gde će stalno boraviti porodica i društvo!

Televizor je na žalost oštećen. Nesrećno je pukao ekran pa ga je potrebno zameniti. Televizor je kupljen u decembru 2016. i već u februaru 2017. se desilo oštećenje. Bukvalno nije ni radio.

Odmah sam kontaktirao ovlašćeni servis i postojala je mogućnost da poprave TV ali kako je bio nov model morali smo da čekamo skoro 2 meseca pa smo odustali od popravke i kupili nov. Ovaj je tada spakovan pa kako očekujemo prinovu, potreban nam je sav slobobodan prostor i zato ide na prodaju.

Postoje dve varijante za popravku.

Prva:
Preko ovlašćenog servisa, gde zadržavate postojeću garanciju na tv + novu dvogodišnju garanciju na panel. To je malo skuplja varijanta ali opet za MNOGO manje novca dobijate praktično nov televizor koji nije radio 20 sati sa garancijom. Kao da ste ga kupili u radnji na velikoj rasprodaji.

Druga:Preko servisa koji uvozi panele iz Mađarske. Taj panel košta mnogo manje, gubite postojeću garanciju ali dobijate garanciju na panel od 6 meseci što je opet NEVEROVATNA ponuda gde za 10.000,00 dinara dobijete NOV televizor.


Ukoliko cena bude veća od 10.000 dinara, POŠTARINU PLAĆAM JA.

Ukoliko je kupac iz Niša, iznos za plaćanje će biti umanjen za iznos poštarine.


Ukoliko imate bilo koje pitanje vezano za aukciju, slobodno se obratite porukom.
Ukoliko sam nešto propustio, dodaću naknadno.
Paket šaljem bezbedno upakovano tako da se ne može desiti da se ošteti u transportu.
Povratnu poštarinu plaća kupac.
Reklamaciju prihvatam ukoliko je opravdana i vršim povraćaj novca.
Povraćaj novca vršim tek nakon što mi predmet reklamacije bude vraćen i utvrdim da se radi o istom predmetu koji sam poslao i da poseduje nedostatak koji je razlog za reklamaciju.
Za sve predmete koje šaljem, pravim video zapis testiranja predmeta neposredno pre pakovanja i video zapis procesa pakovanja, kao i video zapis za pakete koje otvaram u slučaju reklamacije. Čist račun, duga ljubav :-)

Sve fotografije su napravljene neposredno pre postavljanja aukcije tako da su slike autentične. Nakon slikanja ni jedan predmet neće biti korišćen do slanja.

Licitiranjem pristajete na uslove kupovine i plaćanja.
Svi uslovi su u skladu sa Limundo pravilnikom i Zakonom o zaštiti potrošača.
Predmet je moguće preuzeti lično u Nišu.
Pogledajte i ostale moje predmete.
Srećno

Uslovi prodaje prodavca

Predmet šaljem isključivo nakon uplate na moj lični račun u banci.

Šaljem istog dana kada legne uplata.

Nakon slanja, kupac dobija broj pošiljke kako bi mogao da prati kretanje pošiljke.

Hvala na razumevanju

Prodavac

grizlly (614)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

711 pozitivna ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 63743297