Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

4.LCD tv TOSHIBA 42 inca HDMI top ponuda

168 pregleda
0 želi ovaj predmet

4.LCD tv TOSHIBA 42 inca HDMI top ponuda

Aukcija je završena kupovinom preko Kupi odmah opcije

Datum kupovine: 01.05.2017. u 20:24

Kupljen za: 21.890 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

devilgl

devilgl

(1.386)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.765 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač toshiba
  • Dijagonala ekrana 42“
  • Mane i oštećenja Nema

Samo kod mene na limundu RADNA GARANCIJA MESEC DANA.Ukoliko se u tom roku bilo sta pokvari ili tv ispolji i najmanji problem,sve troskove popravke snosim ja-u sto kracem roku serviser koji je tu da prekontrolise aparat pre prodaje i otkloni kvar ukoliko kasnije do njega dodje,resava problem.Ovo dajem jer sam siguran u dobavljace,kao i u strucna lica koja proveravaju ispravnost aparata pre postavljanja na prodaju-verujem u robu koju prodajem i nadam se da cete se u njen kvalitet uveriti i sami.
I to nije sve-i nakon tog vremenskog perioda od mesec dana,kada god bi vam zatrebalo,stojim na raspolaganju,imamo izuzetne servisere koji su medju najboljiima u gradu, i koji ce otkloniti kvar za duplo manje novca od bilo kog servisera kog pronadjete-naravno,nakon isteka roka od mesec dana troskove popravke bi ste snosili sami,ipak,ovakvu ponudu na limundu necete pronaci,pitajte bilo kog prodavca da vam da bilo kakve garancije i sami cete se uveriti.

Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije.
Mogucnost dostave na kucnu adresu do 100 km udaljenosti uz snosenje troskova puta od strane kupca i ukoliko uskladimo vreme transporta.
UZ TV IDE DAJLINSKI UPRAVLJAC ,NAPOJNI KABEL i POSTOLJE-STALAK
tehnički podaci
dijagonala
u cm 107 cm
u inčima 42 inča
Slika / Zaslon
Rezolucija 1366 x 768 piksela
Ploča Vrsta LCD
omjer 16: 9
Prijemnik / Audio
Način prijem Analog, DVB-T
Broj tunera 1 komad
Zvučnici 2x 25 Watt
veze
Video 1x 15 pin VGA analog, 3x HDMI, 1x Video-u (S-Video), 1x Video-u (kompozit), 1x videa u (komponenta), 2x SCART
slušalice Da
Plug-in utore 1x Common Interface (CI)
montiranje
Prilog standardni VESA 400x200
potrošnja
Prosječno 204 W
Stanju 1 vat
Boja / dostava
Boja srebrna, crna
masa
Težina 22,9 kg
Širina 1009 mm
Visina 689 mm
Dubina 264 mm
 Kako bi osigurao potrošača s obzirom na buduću kupnju HD sigurnosne opreme, EICTA, Europsko udruženje potrošačke elektronike brand proizvođača, HD-ready logo stvorio.

 Novi procesor slike Pixel Obrada III PRO evolucija testa s mnogim uspjesima dobitnih tehnologije Pixel obrada III +. To čini za definiciju high slike, visoki sjaj boje i oštar odvajanje boja i svjetline prijelaza. Osim varijanti III + III PRO slika poboljšanje sustava aktivne kontrole pozadinskog osvjetljenja koristi se za obradu piksela se koristi, što značajno poboljšane razine crne boje i dinamične omjere kontrasta od 4000: 1 do 6000: omogućuje prvo

Visoka kvaliteta pretvorbe cijelog zaslona, ​​dvorana slike koje se stavljaju u TV-u, u okvirima. To je neophodno jer svaki LCD TV na okvire zaslon je.

 Stvarni Digitalna slika predstavlja potpuno digitalnu obradu slika, u kojoj nema potrebe za izmjenama kvaliteta smanjuje.

 SRS WOW je sofisticiran, svestrani poboljšanje zvučni sustav.

 LCD TV serija WL68 / WLT68 je opremljen sustavom Tanki zvučnik zvučnika, koji je razvijen u suradnji s Onkyo.

 Gotovo svi filmovi proizvedeni u SAD-u se proizvode u 24 slika (24p) u sekundi. koristi se kao igraču 24p kompatibilan HD izvor, bez konverzije u proizvodnji diskova do zaslona više potrebni. Potrošači na taj način mogu uživati ​​u glatkom pokretne slike u izvornoj kvaliteti filma.

 HDMI (High-Definition Multimedia Interface) je nova digitalna povezivost terminala.

 Dva HDMI ulaza za X i C serije 1080p kompatibilan. Kako bi se TV signal od 1080p slike, kao što je, na primjer, izlaz iz HD DVD playeri dobili. FULL HD TV X serije su tako u mogućnosti igrati punu oštrinu HD signala, jer bez obraćenja cijelog zaslona, ​​što dovodi do potreban prijedlog zamućenje.

 Obično Freeview prima kroz poseban prijemnik. Ako primatelj, ali je već integriran u plosnatim TV ekranom, koji ima nekoliko prednosti: Cijeli sustav se može kontrolirati s daljinskim upravljačem. Osim toga, ne dodatni parking prostor za vanjski prijemnik je potrebno.

SRS WOW je sofisticiran, svestrani poboljšanje zvučni sustav. On je stvorio sa izgrađen u flat-screen TV zvučnika surround zvuk, kao što je inače poznat samo iz surround sustavi. Osim toga, zvuk može opcionalno biti usredotočeni na središnji položaj sjedala ispred televizora ili su razbacani po sobi. Osim toga, sustav ima bas poticaj.

Uslovi prodaje prodavca

Kontakt iskljucivo limundo porukama,ukoliko Vam se ne javim odmah u inostranstvu sam,po novu turu robe,cim udjem na nalog i vidim poruku javicu Vam se.

Prodavac

devilgl
devilgl (1.386)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.765 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 56551595