Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

3.LED tv GRUNDIG 40 inca FULL HD,USB

2.248 pregleda
40 želi ovaj predmet

3.LED tv GRUNDIG 40 inca FULL HD,USB

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 04.12.2016. u 20:10

Kupljen za: 22.767 RSD

Broj ponuda: 59 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

aky85

(1.818)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.374 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač grundig
  • Dijagonala ekrana 40“
  • Mane i oštećenja Nema

Vizuelno prelep tv sa izuzetnim kvalitetom slike,koji ce predstavljati pravo uzivanje za vas i vasu porodicu,uvoz je iz Nemacke,radi odlicno,nikakvih skrivenih mana nema.Zainteresovane -potencijalne kupce bi zamolio da,ako su vec zainteresovani,pogledate detaljno specifikaciju,ako vas jos nesto u vezi tv-a zanima a nije naznaceno u opisu predmeta,pitajte,stojim Vam na raspolaganju i probacu da odgovorim,nemojte molim vas postavljati pitanja u vezi nekih podataka koje sam vec naznacio u opisu aukcije
UZ TV IDE DALJINSKI UPRAVLJAC I NAPOJNI KABEL.
proizvod
Grundig 40 VLE 5324 BG 102 cm (40 inča) LCD TV sa LED pozadinsko osvjetljenje

Iuzetno tanak tv,modernog dizajna i savrsenog kvaliteta slike.
40 VLE 5324 BG je dizajn LCD TV s LED pozadinsko osvjetljenje, Full HD i 200 Hz PPR. Reprodukcija multimedijske datoteke putem USB 2.0 ulaz. Brojne mogućnosti povezivanja kao što su 3 x HDMI, YUV, itd, omogućuju višestruke uređaje (prijemnik, DVD snimač, itd) za spajanje istovremeno. Uz HD triple tunerom i utor za CI Plus trebate dodatnu opremu za primanje šifrirane HDTV programa te su fleksibilni za sve vrste prijema. SRS TruSurround HD i glazbeni snaga 40 W opremanje ove TV s uvjerljivih surround zvuk.
Rezolucija: 1920 x 1080 piksela
Tuner: DVB-T / C / -S2
Kontrast: Dynamic Contrast Plus
VESA Standard: 200 x 200 mm
Ukupna snaga glazbe: 40 W
Reprodukcija datoteka putem USB-a: .m4a, .wma, .aac, .jpg, .jpe, bmp, .png, .mov, divx, MPG, MPE, VOB, DAT, .trp, TS. AVI, mP4, MKV, .div
veze
3 x HDMI
2 x USB 2.0
1 x Scart
1 x Digitalni audio izlaz (optički)
1 x izlaz za slušalice
1 x Ulaz za računalo
1 x CI +
1 x RCA AV
1 x YUV
veličina
Visina sa postoljem: 61.0 cm
Visina bez postolja 56,0 cm
Širina: 92,8 cm
Dubina s postoljem: 20,6 cm
Dubina bez postolja: 8,5 cm
Težina sa postoljem: 11.0 kg
LED
LED pozadinsko osvjetljenje
LED pozadinsko osvjetljenje tehnologija je moderna varijanta projekcije LCD monitora. U takozvanom LED tehnologije, kao što se koristi od strane Grundiga, male LED diode su postavljeni na sve četiri strane monitora. Oni osvjetljavaju odatle na cijelu površinu ploče. Rezultat je vjeran prikaz slike u sjajnim bojama s odličnim kontrastom.
Prednosti Edge-LED tehnologije su izvrstan omjer kontrasta, živih reprodukcija boja, vrhunske oštrine, niska potrošnja energije, dugi vijek trajanja panela, a niska dubina kućišta.
trostruki tuner
HD Triple Tuner
Priprema se za bilo prijamnog situaciji ovaj TV iz Grundig je zahvaljujući HD triple tuner s integriranim prijemnika za oba satelita, kablovskih i DVB-T prijem. To znači da možete dobiti TV signala bez dodatnog set-top box, i doista u digitalnom standardne rezolucije (MPEG 2), pa čak i na najvišoj kvaliteti HD (MPEG 4). Prednosti: Nema nepotrebnih žica, samo jedan daljinski upravljač i fleksibilnost u odabiru izvora prijema (primjerice, na promjene na radnom mjestu u načinu prijema).
Dynamic Contrast Plus
Kontrast slike je omjer najpametniji na najtamnije prikaz slike. Naš novi dinamički kontrast optimizacija osigurava da je ekran na temelju sadržaja slike uvijek jamči najbolji mogući kontrast. A to znači optimalno prilagoditi dubinu fokusa.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

aky85 (1.818)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.374 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 52221791