Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

25.SMART 3D tv SAMSUNG 37 inca WIFI,full hd,HDMI,usb

710 pregleda
15 želi ovaj predmet

25.SMART 3D tv SAMSUNG 37 inca WIFI,full hd,HDMI,usb

Aukcija je završena kupovinom preko Kupi odmah opcije

Datum kupovine: 22.04.2018. u 19:07

Kupljen za: 28.400 RSD

Broj ponuda: 38 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

lacika83

(295)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

364 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Samsung
  • Dijagonala ekrana 37“
  • Mane i oštećenja Nema

Vizuelno prelep tv sa savrsenim kvalitetom slike predstavljace uzivanje za vas i vasu porodicu, uvoz iz Nemacke, radjen za trziste evropske unije.
Samo kod mene RADNA GARANCIJA na tehnicku ispravnost MESEC DANA. (fizika ostecenja ne prihvatamo pod garanciju) Ukoliko se u tom roku bilo sta pokvari ili tv ispolji i najmanji problem, troskove popravke (ruke majstora i nabavku delova )snosim ja-u sto kracem roku serviser koji je tu da prekontrolise aparat pre prodaje i otkloni kvar ukoliko kasnije do njega dodje, resava problem. Ovo dajem jer sam siguran u dobavljace, kao i u strucna lica koja proveravaju ispravnost aparata pre postavljanja na prodaju-verujem u robu koju prodajem i nadam se da cete se u njen kvalitet uveriti i sami
PREDMET PRODAJE-UZ TV DOBIJATE NAPOJNI KABEL, DALJINSKI UPRAVLJAC I POSTOLJE-STALAK
3d naocare NE IDU uz tv.
Samsung UE37D6200 LED TV
Izdvajamo i pojedinosti

94 cm (37 ") dijagonalni zaslon
Rezolucija 1920 x 1080 Full HD
3D tehnologija za prostorno predstavljanje
200 Hz Clear Motion tehnologija
DVB-T, DVB-C i DVB-S2 tuner (CI +) s HDTV dekoderom
Smart Hub TV sučelje s pristupom aplikacijama, vlastitim medijima ili TV sadržajima
Video na zahtjev s prijedlozima putem vašeg videozapisa
Opremljen za WLAN i DLAN odobren
HD videozapise, glazbu i slike putem USB 2.0
3x USB 2.0 i 4 HDMI priključka

Značajke

Edge LED pozadinsko osvjetljenje
Ultra Clear panel eliminira preklapanja slike i pruža oštru, kristalno čistu sliku iz bilo kojeg kuta gledanja
Najnovija 3D tehnologija obrade slike s 3D HyperReal Engineom Optimizacija slike
Pretvaranje 2D slika u 3D
Smart Hub TV sučelje za pristup brojnim aplikacijama, prilagođenim medijima i TV sadržajima s funkcijama pretraživanja - sve dok gledate televiziju
AllShare (na DLNA standardu) za jednostavan bežični prijenos filmova, fotografija i glazbe s kompatibilnih multimedijskih uređaja na televiziju
Reprodukcija AVI, ASF, MKV, MP4, 3GPP, FLV, VOR, VOB, TS, RMVB, MPEG1, MPEG2, MPEG4, DivX, XviD, H.264, WMV, MP3, WMA, AAC, Real Audio i JPEG preko USB 2.0
Hyper Real Engine optimizacija slike
Kristalno čiste slike i intenzivne boje s modernom zaštitom od ploča (Ultra Clear Panel)
Wide Color Enhancer Plus za reprodukciju svijetlih boja na živah način i osvjetljavanje nijansi
Mega kontrast za najdublju crnu vrijednost
24p Real Movie za reprodukciju sličnih filmova
Svjetlosni senzor (eko senzor) za automatsko podešavanje svjetline na ambijentalnom svjetlu
Tekst videozapisa s memorijom od 1000 stranica
EPG (elektronički programski podaci) preko DVB-T ili DVB-S
Prikaz slike u slici
Način pretraživanja kanala / Popis kanala - funkcija kopiranja
Mod igre
način rada za uštedu energije
Prekriveni zvučnici
SRS TheaterSound HD i 3D zvuk za simulirani surround zvuk
Dolby Digital Plus / DTS 2.0
Automatska kontrola glasnoće (primjer: glasno oglašavanje skočnih prozora)
Daljinski upravljač televizora putem aplikacije za Smartphone (kao što je Samsung Galaxy)
Uključivanje / isključivanje mjerača vremena
Sleep timer
Grafički izbornik zaslona (na 30 jezika).
Opis

Serija D6200 u tankom dizajnu (samo 30 mm širine) opremljena je najnovijom LED tehnologijom tvrtke Samsung. Uz Full HD rezoluciju, doživite vrhunsku oštrinu slike u 3D ili 2D slikama s finim detaljima i 200 Hz Clear Motion za prebacivanje slika precizno kao nikada prije.
Najnovija 3D tehnologija obrade slike
S najnovijom, naprednom 3D tehnologijom možete doživjeti realistične 3D slike u prostornom prikazu s novim 3D zvučnim doživljajem kao u kazalištu. Možete uživati ​​u prvom klasičnom 3D iskustvu s optimizacijom 3D HyperReal Engine Image. Poboljšava reprodukciju slike i osigurava dinamične i kristalno čiste pune HD slike. Ali čak i tradicionalne 2D slike mogu se pretvoriti u 3D.
200 Hz Clear Motion tehnologija
Samsung je ponovno definisao oštrinu pokreta s do 200 sličica u sekundi. Za razliku od čiste reprezentacije brzine okvira (Hz), brzina Clear Motion također predstavlja kretanje slike uključujući čipset, ploču i pozadinsku svjetlost. Stoga je čipset "mislilac" i kontrolira zaslon i tehnologiju pozadinskog osvjetljenja za kristalno jasne slike preciznošću kao nikada prije.
HDTV Triple TV Tuner
Digitalni emitiraš u visokoj HDTV kvaliteti putem ugrađenog DVB-T, DVB-C i DVB-S tunera. Utor CI + kartice omogućuje reprodukciju šifriranih televizijskih programa Smart kartice putem CI modula. kao što je 12 mjeseci besplatnog satelitskog prijema s HD + karticom).
Smart TV i Smart Hub
Za početne korisnike internetske ponude, aplikacije i njihove datoteke jasno se kombiniraju na jednom korisničkom sučelju radi prikladnog dohvaćanja sadržaja. Da bi se lako pronašao put do ogromnih ponuda, Samsung je jasno kombinirao sve sadržaje na korisničkom sučelju Smart Hub. Korisnik može pristupiti podacima iz kućne mreže ili Interneta samo pritiskom gumba na daljinskom upravljaču. Možete pronaći određene medijske ili TV sadržaje pri brzini osvjetljavanja pomoću funkcije "Traži sve". Promijenite način gledanja televizije i pregledajte sadržaj Smart Hubom.

Video na zahtjev s vašim videozapisom
Vaša video značajka tvrtke Samsung je prilagođena usluga za video na zahtjev, koja preporučuje videozapise i multimedijske datoteke koje odgovaraju vašem ukusu. Korisničke recenzije i sažeti podaci pomoći će vam u izboru.
Bežična veza s AllShareom
Snimke za odmor, filmove i omiljene pjesme mogu se razmjenjivati ​​u kućnoj mreži i dijeliti s obitelji ili prijateljima: sve je vrlo jednostavno i brzo s AllShareom (na DLNA standardu). Dovoljno je samo jedan klik na daljinskom upravljaču, a svi uređaji s certifikatom DLNA povezani su putem kućnog WLAN usmjerivača. Blu-ray player, računalo, prijenosno računalo, mobilni telefon ili multimedijski tvrdi disk - svi su uređaji dobro podešeni i zahvaljujući DLNA-standardu nudi gotovo neograničene mogućnosti priključenja na platforme i izravan pristup multimedijalnim sadržajima.
Media Player preko USB 2.0
Svi popularni (HD) video, glazbeni i foto formati mogu se reproducirati i pregledavati putem USB priključka samo pritiskom na gumb. Štoviše, tvrdi diskovi mogu se spojiti bez ikakvog zasebnog napajanja jer se napajanje putem USB-a. To vam daje prednosti bez dodatnih ožičenja.
Eko senzor svjetla
Ekonomičan, ekološki prihvatljiv i najbolji prikaz slika. Eco-senzor automatski prilagođava pozadinsku rasvjetu prema ambijentalnom svjetlu i time osigurava nisku potrošnju energije i pravilan intenzitet osvjetljenja za optimalnu sliku.
Svi uređaji putem daljinskog upravljača
s EasyLinkom možete kontrolirati sve povezane uređaje putem HDMI veze samo pomoću daljinskog upravljača.

Smart TV serije 6 kombinira živahne 3D performanse s inteligentnim značajkama kao što je Smart Hub (s pristupom aplikacijama, prilagođenim medijima i TV sadržajima), USB snimkom i jednostavnijim umrežavanjem u elegantnom Ultra Slim Design zahvaljujući AllShareu. Samsung Crystal TV vrhunska je kombinacija dizajna i vrhunske tehnologije.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

lacika83 (295)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

364 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 65452237