Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

21.SMART tv PHILIPS 50 inca WI-FI,youtube,FULL HD,hdmi,

780 pregleda
19 želi ovaj predmet

21.SMART tv PHILIPS 50 inca WI-FI,youtube,FULL HD,hdmi,

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 22.04.2018. u 20:30

Kupljen za: 33.443 RSD

Broj ponuda: 41 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

lacika83

(295)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

364 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Philips
  • Dijagonala ekrana 50`
  • Mane i oštećenja Nema

Vizuelno prelep tv sa savrsenim kvalitetom slike predstavljace uzivanje za vas i vasu porodicu, uvoz iz Nemacke, radjen za trziste evropske unije.
Samo kod mene RADNA GARANCIJA na tehnicku ispravnost MESEC DANA. (fizika ostecenja ne prihvatamo pod garanciju) Ukoliko se u tom roku bilo sta pokvari ili tv ispolji i najmanji problem,troskove popravke (ruke majstora i nabavku delova ) snosim ja-u sto kracem roku serviser koji je tu da prekontrolise aparat pre prodaje i otkloni kvar ukoliko kasnije do njega dodje, resava problem. Ovo dajem jer sam siguran u dobavljace, kao i u strucna lica koja proveravaju ispravnost aparata pre postavljanja na prodaju-verujem u robu koju prodajem i nadam se da cete se u njen kvalitet uveriti i sami
PREDMET PRODAJE-UZ TV DOBIJATE NAPOJNI KABEL, DALJINSKI UPRAVLJAC I POSTOLJE-STALAK
PHILIPS 50PFL4208
General
Marka: Philips
Veličina zaslona: 50 "
Slika
Vrsta televizije: LED
Razlučivost piksela: 1920 x 1080p
Full HD 1080p: Da
200 Hz Motion Plus
Pametan
Zrcaljenje zaslona
Facebook / Twitter
BBC iPlayer / YouTube
Pametni TV
Skype
BBC iPlayer, ITV Player, Channel 4 + 5 na zahtjev
Povezivanje
Spreman za Wi-Fi
3 HDMI
RGB Enabled Scart priključnice: 1
Komponentna video veza: 1
USB priključak: USB 2.0 x 2
Scart priključnice: 1
Koristite kao monitor računala: Da
AV ulazi: Prednji AV ulazi
Socket slušalice: Da
radio
Freeview HD
Ozvučenje
Izlazna snaga zvuka (RMS): 20 W
drugo
Progresivno skeniranje
AllShare
DivX / MPEG4
DLNA (Digital Living Network Alliance)
Optički digitalni audio izlaz
Elektronički programski vodič
Zidni montažni
Auto postavljanje
Eko cvijet
Super Clear Panel
Zaslon na zaslonu
3D smanjenje buke
Uhvatite TV

OPIS PROIZVODA
Jednostavno se povežite s svijetom mrežnog sadržaja s Philipsovim 4208 serija Smart LED TV s integriranim Wi-Fi mrežom. Uživajte u jasnim i živopisnim slikama iz bilo kojeg izvora zahvaljujući Digital Crystal Clearu.
Full HD LED TV Zamislite oduševiti oštar detalji upareni s visokom svjetlošću, nevjerojatnim kontrastom, definiranjem oštrih pokreta, realnim bojama i istinskim doživljajem slike, kao i malom potrošnjom energije. Full HD LED pruža više detalja od standardnih HDTV. A više pojedinosti na slici znači intenzivan doživljaj gledanja za vas.

200 Hz PMR. Za kretanje slike koje izgleda precizno, glatko i prirodno, Philips je stvorio PMR-naš standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Savršena brzina pokretanja kombinacija je rezultata jedinstvene obrade videozapisa, broja sličica u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, savršenstva u mogućnostima zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši broj PMR-a pridonosi većem kontrastu i boljoj jasnoći pokreta - što znači visoku sliku za vas.

Digitalni kristalno čist. Uživajte u iznimno jasnim slikama iz bilo kojeg izvora. Ovaj paket inovacija slike digitalno prilagođava i optimizira kvalitetu slike kako bi se postigla optimalna razina kontrasta, boje i oštrine.

Smart TV s mrežnim aplikacijama i integriranom WiFi mrežom. Istražite granice koje leže izvan tradicionalne televizije. Iznajmljivanje i strujanje filmova, videozapisa, igara i još mnogo toga izravno na televizor putem mrežnih video trgovina. Pogledajte TV prijemnik s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru mrežnih aplikacija s Smart TV-om. Povežite se s obitelji i prijateljima putem usluge Skype ™ ili društvenog umrežavanja. Ili ... jednostavno pregledavajte internet!

SimplyShare TV. Dijelite fotografije, glazbu, videozapise i filmove putem DLNA pomoću pametnog telefona, tableta ili računala i uživajte u njima na velikom zaslonu. Dijeljenje je jednostavno.

 
Smart TV s integriranim WiFi mrežama
Istražite granice koje leže izvan tradicionalne televizije. Iznajmljivanje i strujanje filmova, videozapisa, igara i još mnogo toga izravno na televizor putem mrežnih video trgovina. Gledajte nadolazeću televiziju s omiljenih kanala i uživajte u bogatom izboru mrežnih aplikacija s Smart TV-om. Povežite se s obitelji i prijateljima putem Skypea (fotoaparat se prodaje zasebno) ili društvenim mrežama kao što su FaceBook i Twitter. Ili ... samo pretražujte internet.

Integrirani Wi-Fi na vašem Philips TV-u omogućuje brzo i jednostavno povezivanje s kućnom mrežom, omogućujući vam da pristupite svijetu sadržaja ili dijelite bežično kod kuće.

200 Hz savršena brzina pokretanja
200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) stvara izuzetnu oštrinu pokreta za jasne i živopisne slike u brzim akcijskim scenama, savršenim za filmove i sportove. U kombinaciji s tehnologijom iznad vašeg iskustva gledanja dodatno se poboljšava. Novi Philips PMR standard pokazuje kombinirani vidljivi učinak brzine osvježavanja ploče, HD Natural Motion i jedinstvene formule za obradu, za besprijekornu oštrinu pokreta i ukupnu kvalitetu slike. Možda ste prethodno doživjeli, kada gledate sportski događaj ili brzu akcijsku scenu, da kretanje na vašem starijem TV-u nije glatko ili je mutno, a scene brzog kretanja nestaju. Ovom tehnologijom pokret će biti glatkiji i realniji. Što je veća brzina PMR, na zaslonu će se pojaviti glatke scene.

Full HD TV s Freeview HD
Ovaj Full HD 1080p TV kombinira atraktivan minimalistički dizajn s fantastičnim kvalitetom slike. Full HD pruža detalje u stvarnom životu koji su savršeni za gledanje bilo kojeg sadržaja uz zapanjujuću kvalitetu slike. Dakle, ako gledate sport, filmove ili igranje igara, likovi i prizori prolaze u životu.

Freeview HD nudi sjajne detalje i raskošnu boju. Visoka razlučivost je najbolji način za doživljavanje najpopularnijih programa na Freeviewu. Nabavite UK omiljene TV kanale u HD-u: BBC One HD, BBC dva HD, ITV HD i Channel 4 HD bez pretplate! Osim ovih HD kanala, Freeview također ima 50 digitalnih TV kanala i 24 radio stanice.

Ovaj televizor također ima tehnologiju Digital Crystal Clear. Ovo je paket inovacija koji digitalno prilagođavaju i optimiziraju kvalitetu slike do optimalnog nivoa kontrasta, boje i oštrine. Rezultat je izrazito jasne slike iz bilo kojeg izvora.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

lacika83 (295)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

364 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 65440385